IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Dah Cakap... Takan Berani Punyaaaa...!!!!

>> Wednesday, January 12, 2011

Lu orang pernah tak mengalami situasi apabila lu orang cuba call kawan2 atau sesiapa sekalipun, bila lu orang dail nombor yang di kehendaki tiba2 lu orang terdengar suara orang sedang berbual.... maknanya lu orang telah memintas line orang lain secara tak sengaja....

Itulah yang terjadi kat gua malam tadi.... gua nak call member bila masuk jer... line... gua hello...hello... takda jawapan... tiba-tiba gua terdengar suara orang bersembang baeeeekkkkk... punya... gua pun layan dengar jelah perbualan diorang...., dan gua nak kongsi perbualan tu dengan lu orang kat sini....

Suara NR: Itulah gua dah cakap.... gua tak berani beb... lu ada ide tak...
Suara NA: Pening kepala macam ni.... gua rasa lu tak terlawan dengan mamat tu... silap2 malu nanti...
Suara NR: Gua pun fikir macam tu jugak..... macam ni jelah.. apa kata lu cabar dia pulak... so... gua buat senyap jelah... biar isu you cabar mamat tu jadi bahan panas... esok gua call barua kita kat utusan meloya dan yang lain2 suruh bikin lagi gempaq... amacam...???
Suara NA: Canteeeekkkk.... jugak ide lu..., tapi isu apa gua nak cabar mamat tu....
Suara NR: Alaaaaahhhh... lu bawak laaa.. isu APCO.... suruh dia buktikan...
Suara NA: Boleh... boleh.... gua takda masalah... jadi lu boleh lah.... relax yea tak... hehehe...
Suara NR: Lu jangan laaa... sindir gua macam tu.... you help me, I help you... macam tak paham pulak lu nih... hahaha....
Suara NA: Ok... Ok.... gua paham.... janji bahagian gua ada.... selamat malam... goodnite....

So... itulah antara perbualan yang gua terdengar secara tak sengaja semalam.... macam yang gua katakan di sini... makhluk itu mana ada teloq, orang lain cabar dia.... di politikan lain orang pulak yang mula mencabar orang yang mencabar makhluk tu....

Namanya pun politik kannnnnn....???? hahahaha.....

2 IkutSukaLu...::

aku,  Wednesday, January 12, 2011 1:38:00 PM  

yg ko terdengar nih btul ke tipu??

baginda® Wednesday, January 12, 2011 2:49:00 PM  

sape kate najib tak berani? hahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP