IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pompuan Lebanon Kena Gambir Sarawak...!!!! Gelek Lebih Beb....

>> Saturday, December 18, 2010


Orang dok sibuk pecah kepala nak kumpul duit buat modal RM14 ribu nak pergi Maghribi cari bini muda yang cute miut bergetah tak tercemar dan bla..bla...bla....

Tup..tup... member lu orang nih dah sakau pompuan Lebanon buat bini.... lagi ganas beb..., tapi apa ada hal kan... setakat tanah RM90 juta kat Sri Aman dia boleh sakau senang2 jer.... inikan pulak pompuan Lebanon umur awal 20 tahun..... yang mungkin sebaya anak dia atau pun lebih layak bergelar cucu... kah..kah..kah....

Tapi.... jangan buat main2 wooooo.... dengan orang Sarawak nih... umur 70 tahun lebih pun power woooo.... lu orang tau tak dia pakai apa....????

"Gambir Sarawak Laaaaa....."

hahahaha...... jangan mati terkejut pasal terlebih ghairah sudah laaaa..... terlebih ghairah pasal Lebanon punya Gelek lain macam Taib Mahmud wooooiiiiii......

5 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Saturday, December 18, 2010 8:55:00 PM  

ISA lu pernah kena ke gelek betina lebanon?? hnahahhahahahahahah !!!

New Hope Saturday, December 18, 2010 9:24:00 PM  

pak lah lepas kahwin terus kalah. nk kalah ler tu

POLITIK PLURALISME

tukang kata,  Sunday, December 19, 2010 9:46:00 AM  

gelek 1 malaysia bro lepas ni kek lapis sarawak pun jadi 1 lapis jer

opisboi Sunday, December 19, 2010 2:01:00 PM  

kaya sakanlah penari gelek lebunan ni lepas raja berooke mampus kene kemut.biar abis harta benda yg raja berooke samun dari rakyat serawak abis dapat kat pompuan lebunan...allah maha kuasa...aji berooke

ayam hutan,  Sunday, December 19, 2010 10:41:00 PM  

cerita pasal GAMBIR serawak ni, banyak peristiwa yang berlaku. Ada yang menegang sampai ke pagi. jangan yope nanti mati atas perut hura hara dibuatnya. Kalau dah tua tu berjaga2 sikit nanti cepat padam

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP