IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PKR Dan umnoapco Sepusat Sepusing

>> Thursday, December 30, 2010


Sebelum ini gua dah bagitau kat lu orang hubungan Azmin Ali dengan seorang Datuk ???? (Gapurna Sdn Bhd). Siasatttttt......

Sebelum PR memerintah Datuk Gapurna ini adalah belaan Khir Toyo dan Istana Selangor beb...., banyak projek dan tanah yang beliau dapat, maklumlah kepala otak businessman.

Setelah PR memerintah beliau himpit pulak si Azmin Ali atau Azmin Ali menghimpit beliau. Gua dah ceritakan sebelum ini.... siapakah yang sponsor Azmin selama ini...

Sekarang dah meletop kisah ini dan kisah ini....

Bagi gua PKR dan umnoapco adalah kelahiran dari acuan yang sama.... sebab itu gua tak hairan sangat dengan politik jijik diorang.... ahli politik semuanya cakap tak serupa bikin beb....

3 IkutSukaLu...::

Pak Long Thursday, December 30, 2010 11:03:00 AM  

Salam Isa,
Sabaq Isa sabaq... muda muda nanti dah darah tinggi...

Nu hang check tengok pasai apa si Helli tu tak boleh masuk blog hang dari Turki nu... hang tak mandi pagi ka hapa...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8209858447797810696&postID=2452096476110156006&isPopup=true

bunbinban,  Thursday, December 30, 2010 1:17:00 PM  

ni yg buat aku loya ni, nak muntah pun ada...perangai kalau serupa je dgn umno baik kuar je dr PR. tak kiralah dari PKR ke PAS ke DAP ke...undi kami punya....nak undi kami dtg jumpa kami dan cium kaki kami....ada berani? yg pewrgi cium buntut umno pehal

Waris,  Thursday, December 30, 2010 1:40:00 PM  

Bro... tambah sikit lg... PAS pun serupa. Ko tgk apa yg berlaku kat kedah. Senang cerita meLAYU HUTAN ni kat mana partipun serupa sepusat sepusing. Umno buat marah tapi sendiri buat ok je utk dana parti. Rasuah hanya utk umno dan dana parti utk pas & pkr.

HAMPEH...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP