IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Penghargaan Buat Sheikh Teluk Intan - Minyak Naik RM100 Seliter.

>> Friday, December 03, 2010

Ni gua nak berkongsi cerita sekaligus sebagai Penghargaan kepada "Sifu" gua yang banyak memberi tunjuk ajar di awal pembabitan karier gua dalam dunia blog-go-blog nih... dengan gaji melebihi gaji PM 1Malaysia...

Dah lama sangat "Sifu" gua pergi bertapa hinggakan blog beliau "Sheikh Teluk Intan Dan Laptopnya" dah bersarang dan bersawang tak berupdate...., dan ini hari wa cakap lu....

Setelah 10 bulan tiada khabar berita.... gua terkujut baboon sebab tiba2 jer... "Sifu" gua muncul dari dimensi cakrawala 2 Alam mana ntah... gua pun tak tau... jatuh jantung gua sekejap.. nasib baik sempat sambut... kalau tidak n3 ni pun lu orang tak dapat baca beb...

Cuma gua tunggu lagi 2 bulan jer... untuk melengkapkan genap setahun kehilangan beliau dari dunia blogging ni... lepas tu baru gua nak pergi bertanya dengan jiran sebelah rumah beliau di Putrajaya tu... misteri kehilangan beliau selama ini... (Lu orang jangan terkejut beliau berjiran dengan kak mah.... wa cakap lu...syyyhhh..)

Walau apa pun gua tetap berharap "Sifu" tetap maintain cool dan berada dalam kesihatan sihat walafiat. Selagi boleh petik gitar tuuuu... kira masih bernyawa lagi.... hahaha...

Cuma yang tak bestnya... gua kena sound sama "Sifu" daaaa.... lu orang bacalah apa katanya... gua tak boleh komen banyak2.. takut durhaka pada "Sifu"...;



Hidup Najib dan Rosmah UMKO!!!

Cadangan Isa kepada kera..jaan Umnogok/BN supaya harga petrol di naikkan di antara RM5.00 sehingga RM10.00 seliter adalah masih dikira diparas rendah.

Rakyat marhean sanggup membeli petrol dengan harga lebih dari itu. Kenaikan sehingga RM100 seliter adalah boleh dikatakan bersesuaian dengan pendapatan isi rumah warga marhean di negara ini yang rata-ratanya berpendapatan kurang lebih sejuta rupiah.

Sebagai rakyat marhean, kita amat menyanjung tinggi kenaikan harga petrol kali ini dan kenaikan seterusnya. Dan sebagai tanda penghargaan kita di atas kenaikan harga petrol, gas dan gula,maka Najib , Rosmah, UMNOgok dan BN akan kita apungkan dilaut China Selatan pada PRU 13 nanti.

Tentu puak mustakbirin ini akan berasa amat gembira adanya!!!!!!!!

Haaaa... lu orang tengok.., "Sifu" gua lagi ganas beb....

Salam "Raden Al-Sheikh Teluk Intan" (keturunan Raja nih....,) apa khabar...???

Harap "Sifu" sihat hendaknya... bila nak pekena teh tarik...??? Alamanda... dengan rumah jiran "Sifu" tu... yang bernama Najib Altuya... dekatkan... ajak laaa.. diorang sekali..., boleh gua sama2 tolong humbankan diorang tu kat Laut China Selatan.... setelah diorang lalok minum teh tarik... hahahaha...

p/s: Sifu boleh email saya di zergdukes@gmail.com

2 IkutSukaLu...::

sheikh teluk intan Friday, December 03, 2010 11:36:00 PM  

Salam Isa,

Pak Sheikh masih sakit yang berpunca dari 'chemical imbalance' dalam brain. BUKANNYA 'mental disorder'. Penyakit ini ganggu sistem saraf. Kalau berjalan terasa macam 'floating'.

Setakat ini Pak sheikh banyak baca kitab-kitab Islam dan buku training management untuk update knowledge dan otak sentiasa aktif.

Mengenai blog Pak Sheikh yang dah teruk bersawang , teringin jugak nak tulis , tapi lebih suka baca blog kawan-kawan . Blog Isa sering Pak Sheikh lawati. Pak Sheikh suka baca tulisan ISA dan kawan-kawan yang lain.

Terima kasih kerana Isa masih ingat pada pak sheikh dan mendoakan pak sheikh agar sihat.

Akhirkata, teruskan menulis dan menganalis bagi tujuan membongkar kedurjanaan UMKO .

Jumpa lagi. Takbir!!!!

Isa Saturday, December 04, 2010 4:16:00 AM  

Salam Sifu;

Saya doakan semoga Sifu bertambah sihat... insyallah.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP