IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lalok beb...

>> Wednesday, December 01, 2010

Hari ni... gua dipekenakan cucukan satu jarum (dadah berlesen).....

Adusssss... terus tersadai.....

Ni pun tengah lalok lagi haaaa...

Cissss.... tak guna punya doktor bagi gua lalok......

Tapi best perrr... blogging sambil lalok... nampak keyboard berbintang2...

ha..ha..ha....

9 IkutSukaLu...::

crayon Wednesday, December 01, 2010 11:47:00 PM  

lalok jarum tu boleh layan gelak dak? haha

pendekar mata satu,  Thursday, December 02, 2010 12:40:00 AM  

patutlah sunyi je.... xbest lah...

Wake UP! Thursday, December 02, 2010 1:26:00 AM  

kalau lalok untuk menyembuhkan penyakit, kena tahanlah.

hj jamaludin,  Thursday, December 02, 2010 7:10:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Lain kali jumpa la dgn Dr Lo'Lo' komform lu tak kan laloq punya...tapi lu akan sentiasa wake up punya. Ha Ha Ha

kakcik Thursday, December 02, 2010 8:49:00 AM  

Lalok lalok pun , tak boleh tinggal blog, kan? :)

Semoga cepat pulih.

armal Thursday, December 02, 2010 9:22:00 AM  

Takpe bro... layan lalok tu dulu. Habis lalok bolih belasah umnoapco balik. Hahaha...

noorafzan Thursday, December 02, 2010 9:32:00 AM  

salam Isa..
yang pasal iklan tu jadi ke nak tepek kat blog saya tu?
tak ada respon pun.

p/s : tunggu dah tak lalok baru reply ok.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP