IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jika Fitnah Terlampau... Saman Blogger Ini...!!!!

>> Thursday, December 02, 2010


Lazimnya kalau cerita yang di bawa oleh blog ini, selalunya fitnah berbayar. Ada pengomen yang memberi link ke blog tersebut, dan gua tak pasti akan cerita atau fitnah ini. Jika fitnah pasal balak, TGNA ada harta berjuta2 dan sebagainya memang gua tak ambik pot... langsung, semua fitnah tu boleh di bakul sampahkan.

Apabila menyentuh soal maruah seseorang, apatah lagi perkara mungkar... gua rasa ini sudah lebih beb..., setiap perkara ada batasannya dan yang ini sudah melampau.... so...di sini gua nak sentuh tentang kesahihan cerita atau penafian dari PAS.

Jika ianya tidak benar...!!!!

Minta buat laporan polis dan kemukakan saman pada pihak yang terlibat. Kerana ini melibatkan maruah dan imej Adun tersebut, khususnya imej parti PAS yang memperjuangkan Islam.

Bagi gua ini adalah fitnah terlampau, malahan puak2 umnoapco dengan beraninya mencabar puak2 PAS menyaman pengendali blog berkenaan.

Jangan terlalu berlembut dengan puak2 ini....!!!!

6 IkutSukaLu...::

mahaza Friday, December 03, 2010 12:10:00 AM  

kalau tak saman bermakna megiakan... diam tanda setuju...
kita nantikan kesudahannya...

cicitHJHASSANu Friday, December 03, 2010 12:50:00 AM  

salam bro...

fitnah adalah ratib mereka hehari..selesaikan yang ini akan muncul cerita lebih sensasi dengan mendapat sijil halal jakim.

New Hope Friday, December 03, 2010 7:13:00 AM  

sabahal khair

ini macam versi pope gomo je ni, pedulikan je.

AWAS DEB KEMBALI

MOH KEMBARA Friday, December 03, 2010 7:17:00 AM  

Salam Yob, sapa cakap dia kena buktikan. Ni taktik nak dekat PRU ni. Ngape kena Adun ni? Dia ni bermasalah ke?

sekamar rindu Friday, December 03, 2010 8:17:00 AM  

salam..

saya sokong..saman saja..

sangat mengejutkan..!

kamisokongpas | O | Friday, December 03, 2010 11:40:00 AM  

BRO ISA...

INI PENDEDAHAN GUA DALAM ISU ADUN PAS BERZINA INI...BOLEH DIBACA DAN HARAP DIPANJANGKAN....

UMNGOK MEMANG SUKA MENIPU

http://propartiislammalaysia.blogspot.com/2010/12/himpunan-lawak-politik-minggu-ini-dan.html

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP