IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gara-Gara Nak Selamatkan BN, SPR Jadi Gila Babi..!!!!

>> Wednesday, December 08, 2010

Di sebabkan cadangan bodoh SPR, kan dah dapat sebijik dari Mamat nih... nah cow..!!!

Doktor, Jururawat, Juruterbang dan Wartawan...??? Cukup ke... dengan empat bidang ini untuk di jadikan sebagai Pengundi Pos, gua rasa tak cukup lagi tu...

Apa pasal tak tambahkan lagi pekerja kilang, pemandu teksi, pemandu bas ekspress, penarik beca, petani, nelayan, penternak, warga felda, surirumah sepenuh masa dan ramai lagi...

Gara-gara nak selamatkan BN, SPR dah jadi gilababi..!!!! Dah habis punya perah kepala hotak diorang apa cara lagi nak selamatkan "Ketuanan Melayu" diorang tu... itu pasal la... dapat ide gilababi, dan SPR laknat tu.. bukan kisah ke.. orang menyumpah dan menyampah.. asalkan matlamat menghalalkan cara dan di restui oleh Boss "Ketuanan Melayu" mereka.

umnoapco dan bn dah desperate gileeerrr...tambahan pulak semalam ada satu laporan dari The Economist mengatakan umnoapco/bn akan kalah dalam PRU-13, bertambah mengelabah dan kecut laaaa.. teloq diorang.

Kalau macam itulah caranya SPR menjalankan tugas mereka, setakat perah kepala hotak sampai tahap membuat cadangan gilababi tersebut... adalah lebih baik SPR terus menjadi BABI kepada "Ketuanan" mereka.

Kepada Pengerusi SPR dan semua kakitangan SPR, teruskan menjadi Sundal kepada umnoapco/bn...!!!! Lu orang semua makan gaji buta dan duit haram dengan mempermainkan kepercayaan rakyat kononnya SPR adalah badan bebas.

Harakah.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP