IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Duit Juta2... Simpan Bini Orang...

>> Thursday, December 02, 2010


Dalam 2-3 minggu yang lepas, gua serta Blogger Edyesdotcom dan Baginda Reformasi terserempak dengan suami perempuan simpanan mamat yang bergaji RM5.1juta setahun.

Kami bertiga terkedu beb.... mendengar luahan perasaan si suami nih, memang gilerrrr.... babi punya cerita, bini orang pun mamat gaji lumayan tu nak sapu. Tengok muka macam baik2 jer... tapi kaki betina.

Perghhh... dah la kaya raya... perangai pulak...????
Kalau dah jadi kroni umnoapco tu... semua jadi beb..., dah kena maki kow-kow dengan suami perempuan tu kat depan panggung wayang KLCC depan khalayak umum pun masih tak serik2, memang jenis orang berpangkat tinggi2 nih... jenis tampal kulit babi 14 inci kot....

Yang bestnya bini mamat ini... bukan saja di gunakan oleh Boss nombor satu jer... Boss syarikat kroni dia di Pusat Bandar Damansara pun pakai juga... masih tak sedar diri anak dah mati eksiden merempit setelah beberapa bulan dia kena tangkap khalwat di langkawi... kot nak insaf... haraaaaammmmmm.... dasar duit banyak tak tau nak buat apa.... itulah perangainya...

Segala bukti rakaman dan bergambar ada, semua dokumen lengkap... tunggu masa nak di letupkan jer...., tapi sekarang ni tak boleh lagi... sebagai menghormati mahkamah sebab kes diorang dalam perbicaraan dalam mahkamah syariah Kuala Lumpur..

Tungguuuuuu......

5hb Disember - Ahad ni jom turun beramai bantah kenaikan harga air Selangor di Masjid Negara. Buat apa nak bela malaun nih...

9 IkutSukaLu...::

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Thursday, December 02, 2010 1:11:00 PM  

salam bro
gua kalau banyak duit pun cari kelainan dan tukar selera..yang biasa apa barang...nice post bro

Anonymous,  Thursday, December 02, 2010 1:45:00 PM  

ada video diorang main ke? post la...
haha

nak tengok jugak lawa mana pompuan tu sampai boleh passing passing...

dulu2 pun dengar ceritanya, mak mah pun kena passing passing jugak, bila sampai kat pak jeeb, malang pulak si jeeb ni tak tau nak passing kat sapa plak!

kakcik Thursday, December 02, 2010 1:49:00 PM  

Dah hilang lalok ke Isa? (^_*)

Anonymous,  Thursday, December 02, 2010 9:13:00 PM  

Dah mamat2 umno upco kita kata jahat, maka jahat lah dia nak kata apa lagi.

Tapi mamat se ekor yang mengaku baik tapi jahat ni macam mana?

Ni mamat ni:-

http://www.papagomo.com/2010/12/panas-18-sx-kenapa-pemimpin-pas-suka.html

Anonymous,  Friday, December 03, 2010 1:16:00 AM  

PANAS 18 SX - Kenapa Pemimpin PAS Suka Berzina Di Tempat Pengangkutan Awam?


Din Puduraya Balun Bini Orang di Kawasan BAS.Si Saipul ni pula Balun dalam Keretaapi.Gila lah pemimpin PAS ni, suka Balun di Tempat Awam!!


Kenapa Adun PAS Tak Saman sahaja
kepada mereka yang buat pendedahan ini? SAMAN JIKA ANDA TIDAK SALAH.

Anonymous,  Friday, December 03, 2010 9:09:00 AM  

hahaha...kalau ada rakaman dedah je la....buat pa nak fitnah...tak kan suka kena bakar dgn api neraka kot?

Anonymous,  Friday, December 03, 2010 2:44:00 PM  

Kenapa Adun PAS Tak Saman sahaja
kepada mereka yang buat pendedahan ini? SAMAN JIKA ANDA TIDAK SALAH.


Tidak semua perlakuan ada Rakaman nya! Ini melibatkan integriti pemimpin PAS yang dianggap ALIM. Kalau difitnah, saman sajalah, apa nak tunggu2 lagi.

Cekik,  Friday, December 03, 2010 7:03:00 PM  

Bila Adun PAS ini nak saman?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP