IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Blogging - Dosa Atau Pahala..???

>> Monday, December 13, 2010

Gambar hiasan.
(Gua di persimpangan... nak teruskan blogging atau tidak...???)

Gua tertarik dengan tajuk dari blog ini... (klik tajuk kat bawah tu...)

Agak-agak le kita berblog ni dapat banyak dose atau dapat banyak pahale ??!1

Lu orang agak-agak le.... blog gua nih banyak dosa ke... atau banyak pahala...??? Macam blog gua nih... awal2 lagi gua dah bagi warning kat pengatas tu....

"Jangan tambah DOSA kat sini".

Teringin jugak gua nak bertanya pendapat Ustaz kita nih.... " Apa pendapat Ustaz dengan blog gua nih... banyak dosa ke... atau pahala kerana menentang kezaliman umnoApco/bn dengan maki hamun... errr... carut mencarut sikit sikit jer...."

Tolong jawap Ustaz.... hahaha....

Gambar hiasan jer... 
(Agak2 boleh lepas ke.. nanti...??? Pasal blogging jer... jatuh ke bawah... uuuiiii... ngerinya...!!!!)

Errrrr..... blog-blog lu orang macam mana pulak yeaaa.... buat dosa jugak ke...????

kah..kah..kah....

Jangan bagi jawapan "Lu pikirlah sendiri" sudah laaaaa...., pandai bagi persoalan... tolong laaa.. bagi jawapannya sekali....

3 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Tuesday, December 14, 2010 12:02:00 AM  

Lu pilih sendiri,,, nak NERAKA atau Surga ??? tapi gua rasa kan lu akan masuk >>>>>>>>> lu pikir lah sendiri !!!!!!!

ezan sahizzah Tuesday, December 14, 2010 1:40:00 AM  

bagi ak yg slalu baca blog ko ni..mmg byk dosa la lagi2 bila baca dgn carutan dan hinaan ko+org lain pada parti yg ko x suke tu..mmg la leh menyedarkan masyarakat tp cara yg x sesuai..Rasulullah dulu pun nk lawan org kafir pun xde carut/hina/maki...ak puji blog ko sbb byk isu negara esp politik ak leh up-to-date kt cni..adalah lebih baik andai ko tambahkan cara penyelesaian yg logik utk menangani mslh ini berbnding kutuk2 mereka yg wat salah.

klu cite keaiban org tu dah dikira mengumpat w/pun betol,tp klu salah dah dikira fitnah..
tp klu ko cite keaiban org utk diamik pgjrn tp SEBALIKNYA menybbkan org lain mengutuk+mencerca+menambh dosa..x payah la ak rasa ko citekan...

tnya pada diri ko, apa tujuan ko nak wat blog ni??adakah ko kira redha Allah..

apepun, ni blog ko, lu pikir la sendiri..gua cuma bg pendapat yg jujur dari hati.

mahaza Tuesday, December 14, 2010 10:21:00 AM  

rasanya kalo tukar pengisian cerita fasal mask ke, buat kek ke... ok gak... pengalaman dimanafaatkan.....
aku sendiri blogging cacamarba punya... semua ada... ye la... blogging sebelum ujudnya FB jadi blogging jadi diary. sekrg konsentrate kat maklumat terkini yang rasanya perlu disimpan macam maklumat pasal "Minyak takan naik harga tahun ini" Nasib baik adad simpan kalau tidak sapa nak ingat? ha ha ha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP