IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sultan/Raja Mana Ekkk...????

>> Friday, November 05, 2010

Istana Raja (gambar hiasan jer...)

Gua nak bagi teka teki.... tapi boleh ke... ini di namakan sebagai teka teki... hahahaaaa....

Teka teki ISA.... kah..kah..kah.... melompat pulak si auw..auw... dengan menteri wi'fi nanti...cehhh....

Soalannya:

Sultan Negeri manakah dalam Negara Malaysia ini yang asalnya seorang anak angkat yang berketurunan Siam bila dah besar panjang akhirnya ditabalkan menjadi Sultan/Raja. Gua dah pegang teloq dia....

jeng..jeng..jeng.... ini baru intro jer..., nak bagi pembayang ke...???

ha..ha..ha.... lu orang cari laaaa... sendiri...

8 IkutSukaLu...::

kakcik Friday, November 05, 2010 5:31:00 PM  

Salam Isa...

tak de klu yang jelas ke? (^_*)

Isa Friday, November 05, 2010 5:42:00 PM  

Salam kakcik;

Hehehe.. maaf, tak boleh... kak ooiii...

Abang Chot,  Friday, November 05, 2010 7:40:00 PM  

Teka-teki yg paling memoningkan kepalo gua... eee.. lu dah pegang teloq dia... lu ada lesen mudim kaa bro... hik hikk

MAMAT,  Friday, November 05, 2010 8:20:00 PM  

STATEMENT HANG NI BAHAYA, ISA, BOLEH DIDAKWA DI BAWAH AKTA HASUTAN KERANA MENGHINA RAJA MELAYU. BEWARE.

Isa Friday, November 05, 2010 9:02:00 PM  

Abang Chot,

Tauliah dari Majlis Agama Islam Narrathiwat... muakakakakaaaaa

Isa Friday, November 05, 2010 9:08:00 PM  

Mamat,

Pergi dakwa P.Ramlee dulu sebab buat lawak Raja Kapoooooooorrrr...

Apsal sebut jer.. pasal Sultan banyak sangat cenkadaknya...

Nama pun teka teki bhai..., paranoid laaaaa...

hj jamaludin,  Friday, November 05, 2010 10:48:00 PM  

Bismilah Hir rahman Nir Rahim
Salam bro ISA
Sori la gua gagal dalam sejarah , lagi pun negeri asal gua mana ada raja?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP