IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rais anak Yatim... Tolong Komen Sikit...???

>> Tuesday, November 23, 2010

(update @ 0450pm : Setelah diberitahu oleh Rais Yatim dalam ruangan komen bahawa ini cerita lama, maka gua terpaksa tanya pakcik google dan kompom ini cerita sekitar 2005/2006.)

Walau apapun tak menjadi hal kerana elok jugak refresh akan kelakuan keji dan jelik anak2 melayu zaman sekarang nih, tahun 2006 berani dengan aksi sebegitu, tahun 2010 dah berani comolot di KLCC dan kongkek macam anjing tepi jalan... setahun dua lagi... lu orang agak2 macam mana pulak...???

Adakah perangainya sama macam perangai pengomen yang bernama "akupaktirilakimakhang" itu.... ish..ish...ish.... nama pun dah huduh... perangai pun bertambah huduh la jugak... kah..kah..kah....

Malaysia Boleh lagi.... hahaha... anak melayu dalam negara KERAjaan Barisan Nasional memang meletup..., semuanya serba boleh, gua harap umnoApco yang perjuangkan semangat dan kebudayaan serta peradaban keMELAYUan... dapat perbetulkan anak2 melayu 1Malaysia.

Tolonglah jangan memalukan bangsa Melayu.... yang terkenal dengan adab ketimuran... hahaha....

Gempar dengan pendedahan yang dibuat TV3 berkenaan sebuah majalah yang memaparkan gambar Awek Melayu Separuh Bogel yang hanya dibaluti oleh Jalur Gemilang (Bendera Malaysia). Pendedahan tersebut disiarkan melalui Buletin Utama dan Malaysia Hari ini, menunjukkan sebuah artikel dengan gambar seorang model wanita melayu separuh bogel yang menggayakan pelbagai aksi gahirah.



Awek Melayu Separuh Bogel Balut Dengan Bendera Malaysia

Wajah model awek melayu tersebut dikaburkan oleh TV3, tetapi yang peliknya, nama model tu "Aida" didedahkan pula. Ini menyebabkan semakin ramai orang tertanya-tanya siapakah Aida dengan tajuk majalah (baru keluaran ke-31) tersebut.

Tanpa berlengah lagi, inilah jawapannya...

Nama Majalah : Majalah Sensasi Lelaki
Model : Aida Khurniah (Pramugari)
Umur : 23
Asal : Kuantan, Pahang.

Sumber: Warta Luar Biasa.

Gua sedang menunggu dengan penuh debaran..., komen Rais Anak Yatim... ini satu penghinaan terhadap Jalur Gemilang... kah..kah..kah.... Hidup Melayu... Melayu Boleh... muakakakaaaaa

oopppssss.... orang kampung Najib Nazak patut laaaa... perangai pun hodoh... bikin jatuh kemaluan Rosmah jer.... cehhhh....

9 IkutSukaLu...::

akupaktirilakimakhang,  Tuesday, November 23, 2010 4:29:00 PM  

Aku rasa perempuan ini adik hang apa. Muka dan perangai dia pun macam hang. Macam perangai org utan. Laknatul dan kamjatol lah hang ni biak adik hang macam ni. Apa pun abang aku pun tak tahu. puuuih

Rais Yatim,  Tuesday, November 23, 2010 4:37:00 PM  

ini isu lama..saya berharap saudara Isa tidak menggembar gemburkan isu lama ini..

azmihamin Tuesday, November 23, 2010 5:10:00 PM  

ni bahan lama lah bro... pecer keluar balik? citer basi dah..

Isa Tuesday, November 23, 2010 5:20:00 PM  

Rais Yatim;

Tq... gua dah update kat blog.

Isa Tuesday, November 23, 2010 5:22:00 PM  

azmihamin;

Yup... citer lama, tapi tak salah refresh perlakuan tak senonoh anak2 melayu kan..???

Gua dah buat update kat blog. Tq.

Isa Tuesday, November 23, 2010 5:27:00 PM  

akupaktirilakimakhang;

Mak hang laki tiri pak hang ka...???

Pelik sungguh keluarga hangpa no..., patut la banyak keluarga melayu di Malaysia ni haru biru.

Pasai keluarga depa macam keluarga hang jugak... nama pun dah berserabut, macam tulah kehidupan hang berserabut jugak.. muakakakahhhh...

KAYUAPI Saturday, December 04, 2010 7:59:00 AM  

`akupaktirilakimakhang'..... hahaha tegelak la pulak aku. Nama ni pelik sikit!!

leo Friday, January 14, 2011 10:44:00 PM  

hello,akupaktirimakhang....nama macam rojak keling paria..ini mesti serabai punya orang..otak simpan kat rumah..tinggal kelongsong kepala aja...macamana nak pikir.umno apco buat salah...dia cakap betul..tara baca punya.

Anti Gay Tua,  Wednesday, February 23, 2011 6:27:00 PM  

http://www.facebook.com/people/Kath-Sulaiman/1386279031

Facebook page Aida Khurniah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP