IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pesanan Buat Ahli PKR Yang Kecewa.

>> Monday, November 15, 2010

Di bawah ini gua cuma kopipes komen dari blog Anak Sungai Derhaka, betapa kecewanya ahli2 PKR dengan sikap pemimpin mereka yang bercakap soal Demokrasi, tetapi demokrasinya ntah kemana... hahaha...


Keadilan Kuala Nerus said...
 
pasti mereka ini x akan join umno kerna mereka ini adalah team reformasi 1998 dulu lg ape yg sy tahu mereka ini pasti akan tlg pas d semua tempat d k.nerus hubungan mereka dg pas dan dap teganu amat rapat skali.

Syabas..!!! gua ucapkan kepada Keadilan Kuala Nerus kerana tidak memilih umnoapco yahudi laknatullah.

Sekadar pesanan buat semua ahli akar umbi PKR yang kecewa, jika keluar dari PKR janganlah lu orang pergi terjun pulak kedalam tong Najis umnoApco, marilah beramai2 bersama-sama dengan PAS, kita pakat2 perkasakan PAKATAN RAKYAT dan tetapkan halatuju dalam misi menawan Putrajaya.

Yang pasti tumbangkan barisan nasional.....!!!!

PKR...???

Gua malas mau komen... lantaklah kat diorang nak timbul ke.. nak tenggelam ke... sebab masing2 ada itu "besar punya batu kepala dalam duduk"... hahaha...

p/s: gua nak start edar borang PAS kepada ahli2 PKR yang kecewa....

kategori: Menyakat pimpinan PKR.

2 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Monday, November 15, 2010 9:19:00 PM  

hahahahahah poie JAHANAM kot dgn pemimpin yg kuar,,, terus kan perjuangan untuk merubah keseluruhan JENTERA KERAJAAN MALAYSIA,,, gua nak lantik lu Isa jadi menteri INTERNET!!!! hahahahahahahahah

Isa Monday, November 15, 2010 11:59:00 PM  

Pak Oncu,

Kalau gua jadi menteri internet, si anak yatim tu lu nak campak kemana...

hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP