IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Demokrasi Terpimpin...

>> Saturday, November 13, 2010


MahaFiraun kata... Melayu sudah terpecah kepada tiga...

Gua kata... MahaFiraun pembohong... hahaha.... memang dia bapak pembohong pun...

Sebabnya... melayu bakal berpecah kepada empat..., tak caya tanya Zaid Ibrahim.

umnoApco yahudi.... gelak guling2... seronok giler... sebab PRU akan datang tetap kukuh di Putrajaya...

Yang nampak bangangnya di sini adalah melayu2 pecahan ke empat ini....

weiii... Anwar Ibrahim tolong "translate" apa minah ni kata;

"There is a time to be quiet and a time to talk. People must work in unison. Only then can we achieve our goal," she told the crowd. - Auung San Suu Kyi.

4 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Saturday, November 13, 2010 9:36:00 PM  
This comment has been removed by the author.
Pak Oncu Saturday, November 13, 2010 9:36:00 PM  

Isa ,, adakah Anuar nak amik kisah itu semua ????

Isa Saturday, November 13, 2010 9:42:00 PM  

Pak Oncu;

mampuih pi kat dia laaaa....

hj jamaludin,  Saturday, November 13, 2010 10:53:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Mulut tempayan boleh di tutup Bro , ni lu suruh DSAI tu b quiet. Tetamu(zaid) halau tuan rumah (DSAI) dari rumah tuan rumah>>>>

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP