IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bikin Panassssss.....!!!!!

>> Tuesday, November 23, 2010


Sehari dua nih... kerap sangat gua berhadapan dengan pelbagai orang yang hadapi masalah kewangan, gua bukannya Ah long beb....!!!

Member nak pinjam duit bayar saman pasal nak renew roadtax, ibu tunggal beranak sorang mengadu sesak duit... dia ajak nikah gua tak mau, nak bayar bil air pun cari gua.... gua tension bhai.... haiiii.... macam2 kerenah lah... nantilah gua buka kilang cop duit...

Kalau Syabas boleh jadi RobinHood di Selangor... kononnya...

Malam ni gua dan member2 nak pergi jadi RobinHood kat TTDI....

Bikin panasssssss........

9 IkutSukaLu...::

Mohamadazhan hjDesa Tuesday, November 23, 2010 2:11:00 PM  

hahaha, mmg lawak la. kasi gemapak btul la bro. robinhood area sri perdana putrajaya lagi terbaik.haha

kakcik Tuesday, November 23, 2010 2:15:00 PM  

Salam Isa...

kakcik pun nak pinjam duit dengan Isa la... nak bayar bil handphone! ;-)

mahaza Tuesday, November 23, 2010 2:15:00 PM  

Lu bukan Ah Long tapi Lu suka Tolong.....
takpe la... amal jariah tu

Isa Tuesday, November 23, 2010 3:49:00 PM  

MohamadAzhan;

Gempak ada makna tu... tunggu jer.. sehari dua lagi.. baru lu tau gempak atau tidak...

jeng..jeng..jeng...

Isa Tuesday, November 23, 2010 3:50:00 PM  

Salam Kakcik;

Interest 10%... hahaha...

Isa Tuesday, November 23, 2010 3:50:00 PM  

mahaza;

Amal jariah ada limitnya bro... hihihi...

Isa Tuesday, November 23, 2010 3:51:00 PM  

britalsolo;

Nanti kita ucapkan Syabas betul2 kat dia... hahaha... tunggu jelah..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP