IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wooiiittt... Dah Tak Wala' kaaaa...?????

>> Monday, October 11, 2010



Woooiittt... apa sudah jadi ni...???

Awat depa ni dah tak wala' lagi kaaa....??? Atau depa ni semua puak2 umnoapco yang petang semalam pi beli kopiah putih dan tampal janggut menyamar jadi ahli PAS dan buat demo...???

Ada sesiapa yang boleh beri penjelasan tak...??? Mahfus... Salehuddin Ayob... Nasarudin Mat Isa... Tantawi... ??? Aduka Taruna... ngeeee...

Oooopppsss... tak boleh cakap dan sentuh banyak2 nanti kena cop sebagai Lalang pulak...????

Wargghhhh.... hu..hu..hu.... itu cuma 2 gambar saja... nak banyak lagi gambar lu orang semua boleh klik kat bawah tu... gua tak cakap apa2 aaarrrr.... diorang yang cakap... gua nak pi cari ayat "Taat Pada Pemimpin" sat.... kah..kah..kah...

Klik sini, sana dan sini... (kredit pada empunya gambar dan n3)

Alahaiii.... baru naik 2 sen dah tak WALA' pada Pemimpin... nak kena Tarbiyah puak2 nih... hahaha...

"Berkata benarlah walaupun pahit"

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, October 11, 2010 1:06:00 AM  

Syyyyyyyhhhh. Jangan bilang ana orang Pas! bilang saja ana orang umno, takut nanti bini ana kena lelong!

wali walidi

Isa Monday, October 11, 2010 1:09:00 AM  

wali walidi,

ok..ok.. shyyyy... rahsia di simpan..

ha..ha..ha...

Lang Monday, October 11, 2010 5:48:00 PM  

salam bro,

wala' jangan membabi buta... kalau perlu ditegur, pemimpin wajib ditegur.. dan teguran tu ada asas.. cuba check tengok kehidupan pemimpin dan bandinkan dengan kehidupan rakyat.. ada patut ka?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP