IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Menteri Yang Suka Ponteng Solat Jumaat...???? Kah..Kah..Kah...

>> Wednesday, October 20, 2010

Betullahhhhhh... apa yang 2 ekoq ni gelakkan....

Ha..ha...ha.... gua dapat sumber ini..., tapi tak tahulah benar atau tidak... (ayat coverline beb....) jika ada sesiapa yang boleh mengesahkannya... it's appreciated.... kih...kih...kih....

Kisahnya berkaitan seorang Menteri ni.... jeng...jeng...jeng.....

Setiap hari Jumaat, sebagai umat Islam kita diwajibkan solat Jumaat, maka berpusu-pusu dan beramai-ramailah kaum lelaki menuju serta memenuhi Masjid.

Kecuali seorang Menteri ini... yang setiap kali waktu Jumaat akan melepak di Marriot Hotel Kuala Lumpur.

Siapakah Menteri itu...???? Lu orang pergilah melepak di Hotel tersebut dengan V-Cam... lepas tu lu orang upload dalam youtube.... pasti panas beb....

10 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, October 20, 2010 12:12:00 PM  

Salam!Tak sumua mnteri tu alim. Alim-alim kucing katakan.Wsalm!

Yong Wednesday, October 20, 2010 12:28:00 PM  

Yong teringin gak nak ambik video. Tapi takut meletop lensa camera. Kata omputih, Rupa yang amat huduh boleh pecahkan cermin. Hahaha. Kalau dah tak solat jumaat tu, sudah pasti muka macam b..i.

ReJaM© Wednesday, October 20, 2010 12:37:00 PM  

Haha aku tau bro sape die... tunggu bukti kuar kat blog aku nanti kah kah kah....

Isa Wednesday, October 20, 2010 1:48:00 PM  

Yong,

hahaha... betul ke.. boleh pecah cermin lensa... dahsyat tu...

Isa Wednesday, October 20, 2010 1:49:00 PM  

Rejam,

Jumaat nih... mungkin takda kot, pasal ada kat Pirate World Trade Centre...

kah..kah..kah...., tapi cepat bro...

Tamingsari Wednesday, October 20, 2010 2:12:00 PM  

macam mane lu tahu?

Sebab lu pun ponteng kat hotel yg sama le...

apa le...

kulupsakah,  Wednesday, October 20, 2010 4:06:00 PM  

dia pakai kerih x masa tu?

Isa Wednesday, October 20, 2010 4:17:00 PM  

Tamingsari,

Lu talak sekolah punya olang, tak paham apa gua tulis... hahaha...

bingai...

Isa Wednesday, October 20, 2010 4:18:00 PM  

kulupsakah,

ada cium bau juga... kihkihkih...

hj jamaludin,  Wednesday, October 20, 2010 4:59:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Bro bila gua rujuk bab sholat jum'at kat "kitab Pedoman Shalat" ada d terangkan seperti ini' Wajiblah atas tiap2 segolongan manusi mendirikan shalt jum'at , DI MANA SAJA IA BERADA janji cukup korum 40 orang . Gua agak je la mungkin MARRIOT HOTEL D KL telah d naik kan taraf Masjid (khas pada hari juma'at sahaja kot) oleh Ulamak Muda UMNO dan Iman Muda Astro dan d sokong oleh JAWI . So ini bermakna tak salah kalau orang yg lu maksudkan sholat juma'at kat hotet tersebut . Walahhualam. Tentang budak TAMINGSARI tu gua setuju la sebab dia masih pakai sari lagi macam geng mamak d Pulau Pinang gamatnya.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP