IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Semalam Toyol Masuk Rumah Gua...

>> Friday, October 01, 2010


Ding... dong... bell... ding.. dong.. bell.... ding dong all the way..

Perghhh... toyol masuk rumah orang siap nyanyi lagu krismas tuuuu.... happiness jer... toyol ni... sahhhh.... kawan baik dengan Dukun Toyol yang buat surat siasatan tu..

Toyol omputih nih... made in Honolulu, tapi kuat makan tempe.. untuk awet muda... ha..ha..ha..

sumber.

3 IkutSukaLu...::

Yamaha R6,  Friday, October 01, 2010 3:17:00 AM  

Salam Bro ISA
Yg best nya ending karya SPRM cukup mudah "Oleh yg demikian adalah 'DISYORKAN' agar 'SIASATAN' ini 'DIHENTIKAN ' sekiranya dipersetujui." Amboi senang kerja nampak?
Tu lah Bro lu bawak cerita TOYOL ,kan pihak penapis SPRM dah suruh lu hentikan cerita pasal TOYOL .Lain kali lu buat la cerita yg sahih dan nyata , tentu pihak penapis SPRM rekomen lu punya cerita (yg sahih) ke Galeri Mahkamah!

opisboi Friday, October 01, 2010 9:29:00 AM  

patutlah sitoyo kata dia dah tak hingin jadi embee lagi sebab byk sangat tahik2 yg dia dah tinggalkan..lagi pun dia dah ada projek baru "PROJEK JUAI PENYAPU"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP