IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lagi Berita Gempar...!!!!

>> Friday, October 08, 2010

Lagi berita gempar beb.....

Seluruh penduduk Shah Alam, Selangor beramai2 menyerahkan borang keahlian umnoapco kepada mantan MB Khir Toyo selepas Jumaat tadi.

Alasannya...., pertama kerana adanya Pilihanraya Kecil Galas maka mereka beramai2 nak masuk umnoapco. Dan alasan kedua kerana tidak percaya lagi kepada Setiausaha Menteri Besar Selangor.... hahaha...

Punca hilang kepercayaan tersebut kerana banyak jalan2 di seluruh Shah Alam yang berlubang dan merbahaya kepada kenderaan, serta menjadi punca kemalangan sejak kebelakangan ini. Walau banyak aduan telah dibuat tetapi tiada tindakan yang diambil sehingga kini.

Dan ada disesetengah kawasan di mana lampu jalannya terpadam dan tidak berfungsi sudah berbulan lamanya tanpa ada inisiatif untuk diperbaiki. Sebab itulah semua penduduk Shah Alam berasa teramat kecewa gilababi....

Setelah aduan mereka tidak diendahkan. maka mereka membawa perkara/isu ini kepada mantan MB Selangor iaitu Khir Toyo, setelah mantan MB tersebut mendengar segala aduan, lalu mereka di berikan borang keahlian umnoapco dan secara automatiknya seluruh penduduk Shah Alam telah menjadi ahli umno.

Sumber: mStar Online.

3 IkutSukaLu...::

Putra IJ80 Saturday, October 09, 2010 12:12:00 AM  

citttt....psl jln belubang,lampu tak berpumgsi ..masuk UMNO,yg Dr:Gigi tiba tiba jadi Kaya raya berjuta hampir berbilion harta masa jadi MB bole di lupa begitu saja, betul lah Melayu bole. di perbodo. selama lama nya.

ahli baru boleh tampal gigi free,  Saturday, October 09, 2010 12:41:00 AM  

Dengan teruja kemasukkan beramai-ramai...mat disney telah menghadiahkan TEMPE JAWA kepada ahli baru...keh keh keh

opisboi Saturday, October 09, 2010 7:01:00 AM  

mrk msk umngok sebab nak bela toyoL bolih buat duit.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP