IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jin Pergi Kuala Klawang Naik Bas... Kah..Kah..Kah...

>> Friday, October 29, 2010


Itulah pasalnya.... Allah dah sebut, Nabi dah peringatkan..., jangan berkawan dengan Jins, Setan dan Iblis... tapi manusia ni engkar... degil nak tunjuk terer konon.... termasuklah Pak Lebai, Pemimpin Politik, Wartawan, dan sesiapa saja yang terlibat dengan kisah anak jin ini... semuanya kena kencing free jer.... hahahahaaaa....

Walau terer macamana sekalipun Jin-Jin semua tu, nak pergi Kuala Klawang pun kena beli tiket bas.... hahahaha..

Akhirnya siapa yang paling terer.... Polis Raja DiMalaysia juga yang terer... Tahniah kepada PRDM kerana berjaya selesaikan kes Anak Jin yang suka hilang sana hilang sini.

Dalam hidup ini..., gua nasihatkan berpeganglah pada Al-Quran dan Sunnah sahaja, pasti hidup anda akan selamat dunia dan akhirat.

4 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Friday, October 29, 2010 2:45:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Gua kan da cakap dari dulu lagi. Orang Melayu suka tipu bangsa Melayu. Atau Orang melayu mudah ditipu . Atau Orang melayu memang suka sangat di suruh orang supaya dirinya di tipu. Atau kalau bukan Melayu , siapa lagi nak tipu orang melayu kalau bukan orang melayu sendiri.

Pak Oncu Friday, October 29, 2010 2:46:00 PM  

Kan betul ISA,,,,,,,,, kau tak yakin dgn den !!!!!!!

Isa Friday, October 29, 2010 3:56:00 PM  

hj jamaludin,

memang dah budaya orang melayu macam tu... hahahah

Isa Friday, October 29, 2010 3:57:00 PM  

Pak Oncu,

Den percayo... den percayo.. hehehe

Semalam den call ekau tak jawap, mano poei...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP