IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

122 Ekor Lembu, 20 Anjing di Lepaskan ke Kelantan

>> Sunday, October 24, 2010

Lembu dan hanjing-hanjing inilah yang akan membuat kacau sepanjang tempoh berkempen di Galas nanti.


PM Lepaskan Konvoi 122 Pemuda Umno Ke Galas - mstar

KUALA LUMPUR: Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak melepaskan konvoi 122 motosikal yang terdiri daripada ahli-ahli sayap Pemuda ke Galas bagi membantu jentera Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya kecil kawasan itu.

Mereka merupakan ahli Pemuda Umno Bahagian Kuala Nerus diketuai Suheri Yusof.

Suhairi berkata, konvoi berkenaan melibatkan 20 individu bersama 20 marshal yang mengawal kelicinan perjalanan mereka sehingga ke Kelantan.

6 IkutSukaLu...::

baginda® Sunday, October 24, 2010 12:49:00 AM  

kite wat ler bro.. dr s.alam ke galas... wakaka

Pak Oncu Sunday, October 24, 2010 12:51:00 AM  

Kalau hanjing hanjing tu buek kacau katok je lah kepala kepala hanjing dan lembu tu !!!!!!!!!!

opisboi Sunday, October 24, 2010 6:36:00 AM  

ini hanjing mat said kita antar hanjing derih natang baru merka berlaga sama sendri...hanjing makang budu...kah10

mountdweller Sunday, October 24, 2010 12:54:00 PM  

Salam anakanda

Macam nak perang jer lagaknya?

Sanggupkah mereka mati di Galas kerana UMNO/BN?

a.samad jaafar Sunday, October 24, 2010 1:19:00 PM  

Aku mujur2 tak kene batu yang dibaling anjing2 ni mase kat PRK Hulu Selangor dulu.. kalau tak..sekah kepala aku..

halakirimaru Sunday, October 24, 2010 7:31:00 PM  

gua salut lu dude.. anjing anjing ni diperbudayakan oleh umno..bagi duit poket 20 ringgit sorang dan support minyak kira ok dah..dah di ajar dengan duit..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP