IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Popularkah Dia..???

>> Monday, September 06, 2010

“Datuk Seri Najib memang popular, tidak ada siapa yang boleh meragui. Bagaimanapun parti tidak popular di sesetengah negeri seperti di Johor,” kata seorang pemimpin Umno kepada The Malaysian Insider yang tidak mahu identitinya didedahkan.
Perghhhh... betulkah pembacaan gua, umnoApco tidak popular di negeri kubu kuatnya Johor..??? Atau perlukah gua baca secara terbalik maksudnya,,???

Kalau gua tanya Najib, selepas 13 Mei 1969 kenapa Bapak dia mengalukan kebanjiran rakyat Indonesia (kaum Jawa) suatu masa dulu terutamanya di Negeri Johor dan Selangor untuk apa...???

Mungkin Zam Maidin tahu kot cerita nih... keh..keh..keh....

1 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Monday, September 06, 2010 7:13:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro Isa
Soalan lu , kenapa orang orang jawa di bawa masuk kat Mersing johor dan Klang Selangor oleh bapak Najib pasti ada sebabnya ,
Begitu dengan Lee Kuan Yeuw KM Temasik pun sama , pasti ada sebabnya kenapa Lee Kuan Yeuw membawa masuk orang orang tionghua ke Temasik. Semua sebab 13 Mei 1969.
Tapi Gua dan arwah isteri gua dah lari dari Temasik hidup bersama di Malaya . Kalau tak silap umor gua baru sweet 21 tahun.bertapa siksa gua hidup berkafiu kerana arwah isteri gua bangsa tionghua Temasek. Tapi semua alahmadulilah lepas sebagai kenangan je!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP