IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nak Ngorat Cik Sikin..??? No. Henpon Ada Ni....

>> Friday, September 24, 2010

Hellooooo.... Assalamualaikummmmm... itu Cik Sikin ke....???

Yeaaa... saya Sikin yang bercakap... siapa di sana...???

Nama saya Hj Jamaludin..., saya call ni nak ajak Cik Sikin dating... boleh tak...???

Ohhh... Hj Jamaludin, tapi dari mana abang Hj. dapat nombor telepon saya...???

Laaaaa.... kan ke... Cik Sikin yang bagi.... ada kat bawah tu... haaaa...

Ohhh.... yeaaaa ke...., tapi itu untuk yang nak mendaftar ahli umnoapco jer....

Saya berminat.... umur saya pun dah melebihi 18 tahun, banyak pengalaman wooooo.... Isa Samat kalahhh tauuu...

(Selebihnya... pandai2 Hj Jamaludin lah nak sambung dialog ayat mengayat Cik Sikin tu.... berpengalaman kan.., kalau lu orang nak tolong sambungkan pun boleh lahhhhh..... kah..kah..kah.....)

Sumber ide dari Era Pasca... baca komen Hj. Jamaludin.

Nak jadi ahli umnoapco pun ada Cabutan Hadiah.... apa punya gilababi lahhhhh.... ini parti... awal2 lagi dah ajar dan mengalakkan ahli kepada kebendaan, bukannya keikhlasan dalam perjuangan.... patutlah orang panggil umnoapco nih.. parti rasuah.... memang yeaaa pun.... ha..ha..ha....

3 IkutSukaLu...::

baginda® Friday, September 24, 2010 12:27:00 AM  

kahkahkah hj jamaludin tengok gambar tu... die tanya tu jer... die menduakan Janda Limah... hahahaa

hj jamaludin,  Friday, September 24, 2010 12:56:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA/Bro BAGINDA
Lu olang! Langsung tak boleh simpan rahsia. Kalau Janda Limah n Pak Long Din tahu , mampus/mati berangan la gua. Cis........tak boleh pakai punya kawan.

hj jamaludin,  Friday, September 24, 2010 7:24:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim

Akulah GOMO!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP