IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minah Ni Lagi Pandai beb....

>> Thursday, September 09, 2010


Terus terang cakap.... minah ni antara pelakon yang gua minat... hehehe... nasib baik dia dah ada Bradd Pitt, kalau tidak mau gua suruh Najib pi masuk meminang untuk gua... kahkahkah..., mudah di bentuk minah nih... walaupun kalau tak silap gua dia ni bangsa Yahudi belah bapak dia...

Tak macam minah kat bawah nih... dan sepuak-sepuaknya dari parti umnoApco, cakap lah berjuta kali sekalipun kalau mengaku berugama Islam, wajib patuh perintah Allah SWT... tapi dia dengan puak2 parti dia buat derkkkkkkk... jer... melawan perintah lagi ada laaaaa....

Agaknya pasal hukuman melanggar perintah Allah di akhirat tu.. tak nampak kot... entah ada atau tidak... mungkin itu tanggapan diorang agaknya, cuba kalau nampak gua rasa pasti minah gambar kat bawah tu... menjadi orang pertama pakai tudung dan menutup segala auratnya, silap hari bulan siap pakai purdah lagi beb.....

Diorang ni antara orang2 yang berani beb... kita semua patut tabik spring toink..toink kat diorang semua... kerana berani melanggar hukum Allah SWT.... wa caya lahhhh.....

7 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Thursday, September 09, 2010 5:33:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Kalau tak silap gua, Allah SWT akan menerima taubat hambanya walaupun nyawa da sampai kat tengkok.Wallahualam.

Yong Thursday, September 09, 2010 6:01:00 AM  

Hj Jamaludin, minta tuan haji rujuk hadis yang kate gitu, supaya jelas.
Pada adik ISA, Yong ucap SELAMAT HARI RAYA. Mai ke blog Yong www.urbanmalay.com. Belum siap sangat. Tapi dah boleh running. Sesuai untuk bebudak kolej yang mengambil paper tentang alam sekirtar.

hj jamaludin 1Malaysia,  Thursday, September 09, 2010 6:23:00 AM  

Ayatnya ada terkandung dalam kibab Islam Hadhari dan One Malaysia.

ijoks2009 Thursday, September 09, 2010 6:31:00 PM  

Salam satu akidah,
Selamat hari raya maaf zahir batin.
harap halalkan jika ada aku tercuri artikel dalam bog ini keh keh keh.
P/s Jangan main mercun.

apa barang main mercun main c4 terus lagi kuat bunyi dia..

ijoks2009 Thursday, September 09, 2010 6:31:00 PM  

Salam satu akidah,
Selamat hari raya maaf zahir batin.
harap halalkan jika ada aku tercuri artikel dalam bog ini keh keh keh.
P/s Jangan main mercun.

apa barang main mercun main c4 terus lagi kuat bunyi dia..

sunsnake@budakbalun Friday, September 10, 2010 12:27:00 AM  

bro isa..

salam 1 malaysia!!!
eehhhh silapp lakkksss

salam 1syawal!!!
0-0 haaa..

Anonymous,  Friday, September 10, 2010 12:35:00 AM  

Kenyataan Hj Jamaluddin the first tu betul. Banyak hadis ada sebut. Tolong cari sendiri, bro. Ini Ugama 101

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP