IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Letihhhhh Gilerrrrrr.....

>> Tuesday, September 14, 2010

Dah la letih.... gilerrr lah pulak... hahahaha...

Letih... sebab drive dari utara ke Shah Alam (balik rumah).

Gilerrr... sebab kereta banyak di Plus Highway dan menjejaskan kelancaran perjalanan.

Gilerrr... juga sebab BOD Plus Highway (UEM) semuanya pentingkan keuntungan dan mata duitan. Kepuasan pengguna ambil sambil lewa jer...

Dan buatkan gua jadi gilerrr... dari Ipoh gua ikut jalan lama sampai Rawang - Selayang - terus ke Shah Alam.

Buat apa nak bayar duit kat Plus Highway kalau perjalanan di Jalanraya Lama lebih pantas dari slogan Plus Highway... kah..kah..kah...

Cinabeng punya Plus Highway... kaut duit orang juta2, highway jem mengalahkan Federal Highway setiap pagi...

Hehehe... semua staff Plus Highway jangan marah yeaaa... gua tak kutuk lu orang dan gua faham lu orang hanya mencari rezeki jer.. kat company tu, tapi management lu orang dengan semua BOD-nya... mentekedaghah duit rakyat freely....

Macam sial jer... wa cakap lu... itu tak termasuk kalau ada accidents, siput babi lintas jalan, lorong smart tag dan touch n go... beratur panjang, kadang2 lorong tunai lagi laju dari dua lorong yang selalu diorang promote dan propa bagai nak rak tu... kah..kah..kah.... dah macam adik beradik syarikat telekomunikasi pulak... iklan dan propaganda grand gilerrr... tapi servis macam sial haramjadah.... muakakakakaaa

opppsss.... itu pun gua tak kaitkan lagi dengan sikap pemandu yang makan angin di lane 1... macamlah highway tu mak bapak diorang yang punya.... disebabkan pemandu yang jenis ni... orang lain pun kena beratur panjang... hahahaha....


p/s: Sekadar luahan peribadi gua yang menyampah dengan Plus yang harga tol mahal, tapi jalan tetap jem dan sikap pemandu yang terlalu berhemah dan prihatin yang turut menyumbang kepada kesesakkan...

3 IkutSukaLu...::

baginda® Tuesday, September 14, 2010 11:33:00 PM  

bukan free ke bile raye gomen bagi.. itu pandangan peribadi juak umngok..

Isa Tuesday, September 14, 2010 11:37:00 PM  

baginda,

free kapala bapak diorang laaaa...

hj jamaludin,  Wednesday, September 15, 2010 12:29:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Tu lah! Orang tua tua cakap tak nak ikut , cukup degil! Kalau lu tiru macam gua naik motor ( tol Free) , gua pasti lu tak tension, baik baik muka hemsen da macam beruk mak ngeh!Bro ISA motor roda tiga pun boleh ma! Kalau berfamili, Ha Ha Ha
Atau lu ikut iklan raya kat TIVI , Bawak/angkut orang n rumah kampung lu,raya sakan dekat dengan rumah kat Shah Alam He He He

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP