IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Lawan, Muntah Siapa Paling Banyak...!!!!

>> Tuesday, September 21, 2010


Entry ini sebenarnya ide apabila gua baca dari blog FSS, patutlah empunya blog ketawa guling2... rupanya2 memang lawak gilerrrrr..... wa cakap lu.....

Gua pun dah tak tau nak komen apa dan kondem apa dengan laknat2 umnoApco nih... sementelah lagi yang bergelaran Timbalan Menteri, ingatkan cerdik... rupa2nya lebih bangang dari seekor baghal, kah.. kah.. kah...

Gua selitkan sikit apa yang dia katakan, bab dia kutuk Pakatan Rakyat... itu perkara biasa jer... dah lumrah spesis umnoApco, apa nak dikatokan laeiiii.... beranak jer... dah jadi Islam, so... mengaku Islam dalam Surat Beranak, mak bapak hantar belajar agama... ponteng... maka jadilah bangang seumur hidup...
Perjuangan UMNO membangun rakyat & negara ini adalah suatu amalan soleh yang besar bagi menunaikan fardhu kifayah tuntutan agama dalam pelbagai bidang kehidupan.. prasarana fizikal, pendidikan, kesihatan, keamanan, pekerjaan, modal insan, kekeluargaan, keharmonian kaum, hubungan antarabangsa.
Boleh percaya ke... dengan apa yang mamat tu cerita dalam blog dia.... uwekkkkk.... khaaaakkkk ptuiiii......!!!! Perghhhh... penuh satu besen besar muntah hijau gua..... ha..ha..ha.... yang membuatkan gua tak boleh blah... perkataan yang gua warnakan merah tu.... macam bajingan jer... wa cakap luuuu.. munafik tahap supergaban.

Maka kompom lah... yang Menteri2 + Timbalan Menteri kat Malaysia nih bangang2 belaka dan spesis syok sendiri...., bila baca pula komen2 dalam blog malaun nih... bertambah happiness gua di buatnya.... sungguh memberangsangkan.... tapi gua tabik spring laaaa... kat mamat syok sendiri nih pasal ada teloq release komen2 tersebut.... ha..ha..ha.... selalunya spesis puak umnoApco ni jenis bacul.... wakakakakaaaaa....

Kalau lu orang semua nak merasai pengalaman macam mana orang perempuan yang mula mengandung terseksa menderita mual dan meloya muntah2 uwekkkk...uwekkkk sampai nak terputus usus dan tali perut... lu orang cubalah klik kat link "Timbalan Menteri" tu.... haaaa... macam tulah penderitaannya...

Ntah lerrr.... puak2 umnoApco nih... suka sangat buat lawak sarkas yang meloyakan tekak... apa yang di katakan tak pernah seiring dengan perbuatan.... cakap tak serupa bikin, memang macam sialan jer... suka sangat membodohkan rakyat yang dah cerdik macam kita semua nih.... sedih aarrr... gua tengok mamat tu...

p/s: Saja jer.... letak gambar kecik biar lu orang tertanya2 dan ingin tahu siapakah gerangan Timbalan Menteri Gilerrrrrbabas yang syok sendiri tuuuu....., ok...lah... lu orang pergilah layan blog dia, lepas tu jom kita muntah beramai-ramai... jom kita lawan... muntah siapa paling banyak....ha..ha..ha.....

2 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Tuesday, September 21, 2010 5:47:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Fulamak Bro ISA!
Kalau lu muntah hijau satu besen , ini bermakna lu da kena jangkitan virus "BRONKIEKTASIS'. Virus ini amat berbahaya macam ulat bulu da naik kepala atau lu da boleh tukar jadi Lembaga Hijau INCREDIBLE HULK.
Gua saran kan lu baik cepat pi berubat kat klinik 1 Malaysia kerana ubat untuk bunuh virus "BRONKIEKTASIS" itu hanya terdapat kat klinik 1 Malaysia je! kat klinik atau hospital lain tak ada ubat itu. Ha Ha Ha Baik cepat berubat Bro kalau tidak lu akan Gol dalam 27 Jam dari sekarang .

matstimketum,  Tuesday, September 21, 2010 7:39:00 AM  

hj jamaludin, tuan malaikat ke atau iblis atau tabib? tuan isa dah termuntah hijau satu besin mainan ajer, kan tak faham kot! bila nak gi singapor? dengar najib kena gentel dengan pn singapor kemalrin. bijak betul singapor!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP