IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bro... Lu Pergi Kencing Budak Tadika Jelah...!!!

>> Wednesday, September 15, 2010


Mamat ni kalau bercakap jenis tak pandang kiri kanan punyeeaaaarrrr.... dia tak tau setiap laporan yang di keluarkan oleh mana2 agensi kerajaan kebanyakkannya bersifat bodek dan syok sendiri jer... macam adik beradik Utusan Meloya jer...

Praktikalnya... takda perbezaan pun, semakin banyak jenayah ada laaaa.... kalau baca akhbar setiap hari makin berlambak kes jenayah yang di laporkan, apa punya menteri daaa...

Sedih aaaarrrr... gua tengok kebanyakkan menteri2 Malaysia nih jenis syok sendiri, tak habis2 mengelentong rakyat dengan kenyataan lawak sarkas diorang...

kah..kah..kah....

Lu orang baca jelah link kat bawah gambar tu... gua terasa nak pergi tandas jer... bila terbaca cerita bangang macam tu...

1 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Thursday, September 16, 2010 3:19:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Biasalah on paper mesti warta ( auwta)yg OK , lu gila ka? on paper nak tulis perkara yg betul (index jenayah masih tinggi)? Nak cari nahas , da buang tabiat , nak mampus , silap silap kena gam dari kenaikkan pangkat/jawatan , bonus pun elek pujuk.Bro! lu kan tahu UMNOBN kerja mereka memang suka menipu Melayu , so tak salah lah kalau perjawat Awam menipu BOSSnya. Fair n Square ma!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP