IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Layan Pawana Lagi Bagus....

>> Monday, August 09, 2010



Amy Search yang rock pun mahukan kepada perubahan...

Inikan pula segelintir puak2 umnoApco yang dah tua ganyut masih mengejar harta dunia, masih tak sedar diri rumah dah kata pergi... kubur melambai mari..mari... lai laaa... lai laaaa.... waktu maghrib masih kat kedai kopi... sembang besok nak beli nombor apa...????

Bangang punya ketua cawangan... ketua pemuda pun 2x5... kah..kah..kah.... umnoApco... apalah punya majai... orang yang macam ni di lantik jadi Ketua.... patutlah lu orang semua bakal mampus tak lama lagi.... Dah ketua nombor satu Bapak Judi...  anak2 buah pun apa kurangnya... kah..kah..kah...

p/s: Buat Hj. Jamaluddin kalau nak jamming lagu ni... gua bagi tab dan key "A" jelah... buat praktis dengan janda limah.... selebihnya lu cari sendiri... ha..ha..ha.... Pak Long Din tolong perhatikan Hj Jamaluddin praktis dengan Janda Limah tau... nanti lain pulak yang di praktisnya... bukan boleh percaya orang tua tu....

----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
--{2}-------------------{2}------------------------{2}----------------------------------
--{2}-------------------{2}-------------------0---{2}------------5-4-5-7-5-4------------ X 2
--{0}- 0 0 0 0--2-3--{0}--0-0-0-0--2-3------{0}--0-0-0-0----------------7---------------
----------------------------------------------------------------------------------------

Selamat maju jaya....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP