IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Main Black Jack...

>> Wednesday, August 25, 2010


Semalam tengok member main Black Jack.

Member Penang ni.. letak RM400 woooo....

Yang member 1Malaysia tak nak mengalah... nak lawan jugak... wokeyyyy... 1Malaysia up.. lagi RM100...

Perghhhh... dah jadi RM500 beb....

Member Selangor pulak menjeling jer... nak up... ke... tak nak... kalau follow nanti 1Malaysia akan up.. lagi..

Member Kedah... buat-buat tak pandang... nak follow atau tak.... kepala otak fikir macam yang member Selangor fikirkan... berpeluh jugak Selangor dengan Kedah di buatnya... takut budget tak cukup...

Sekali member Kelantan sudah jerit daaaa... weiiii... Judi tu Haram laaaaa....

Ha..ha..ha....


P/s: Siapa yang untung.... Kakitangan Kerajaan juga yang untung.... Tahniah buat lu orang semua, sekurang-kurangnya ringan juga beban belanja raya tahun ni..., maklumlah belanja keperluan raya makin meningkat beb... sebab ekonomi negara terlalu kukuh... kalau ikut laporan Keraaaaaajaan lah.... kah..kah...kah...

8 IkutSukaLu...::

Incek Akim Wednesday, August 25, 2010 11:53:00 PM  

dah agak dah. ni mesti pasal duit raye tu. aku rase taun depan penang kne bgi up lgi r, letak la RM900, konfem 1msia bgi RM1000. sape yg untung? kakitgn kjaan jgk yg untg. haha~

Isa Wednesday, August 25, 2010 11:56:00 PM  

Incek Akim,

Biarlah diorang nak berpolitik macamana sekalipun. Yang penting rakyat untung.

Sekurangnya ada daripada tiada langsung.

Kerajaan Rakyat Thursday, August 26, 2010 1:57:00 AM  

Bro Isa,

Negeri lain saya tahu tetapi if Selangor, rasanya lagi baik jangan up... follow je RM500, TETAPI...

jeng.. jeng.. jeng... Semua blogger PR dapat RM1k duit raya.. amacam..? wa ingat pagi raya pun Lu update Ikut Suka Aku .... hehehe

Isa Thursday, August 26, 2010 2:06:00 AM  

Salam Kerajaan Rakyat,

Bro..., wow... gua pun sudah jadi macam itu Jamal Pak tongkol.

RM1k duit raya...??? Wow..., sebelum Solat Raya gua dah update blog bro...

ha..ha..ha...

I-R-to the Wan Thursday, August 26, 2010 11:20:00 AM  

ye ke? ye ke? gua update dua tiga kali bley dapat dua tiga k tak? k tu apa?

I-R-to the Wan Thursday, August 26, 2010 11:26:00 AM  

anyway, nampak sangat melayu ni mudah luperrr...

Lang Friday, August 27, 2010 3:11:00 AM  

salam bro,

yang paling beraya tahun ni toyol raya... dia sebat senua duit raya yang tak diberi lagi... banyak bro... celah2 bantal lagi... simpan buat pilihanrayaaaa...

VCGW Tuesday, August 31, 2010 10:42:00 AM  

Bagus la tu duit rakyat balik ke rakyat dari biar dia orang buang duit tu ke program2 yang tak berfaedah macam F1,Felda Rally,ke..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP