IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Cik Siti Wan Kembang Seksi Gilerrrr...!!!!

>> Friday, August 20, 2010

Imperial splendour: Nadine Ann Thomas in the Amir Luqman Othman’s outfit inspired by legendary Kelantanese princess Cik Siti Wan Kembang. - The Star.

Perghhh... seksi giler fesyen baju Cik Siti Wan Kembang pada zaman pemerintahannya di Kelantan dahulu kala... Nasarudin Mat Isa boleh letak serban ketepi, akibat tergoda dengan panahan arjuna macam gini punya fesyen... ha..ha..ha....

Tinggi betul tahap imiginasi pereka fesyen yang bernama Amir Luqman Othman ni yeaaaa...., macam fesyen baju dalam filem Prince of Persia jer.... kah..kah..kah....

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, August 20, 2010 9:19:00 PM  

Salam Bro
Jangan cakap serban Nasurudin Mat Isa terjatuh,sonkong Ulamak Muda dan Iman Muda pun boleh terlondeh.

baginda® Friday, August 20, 2010 10:06:00 PM  

cik siti wan kembang pun mesti tau nak pakai tudung kut dari 1st lady kite bik mama... wakakaa

Lang Saturday, August 21, 2010 6:33:00 AM  

salam bro...

gua tak tau la pe yg kembang kalau cam ni gayenye...

meremang ade le... keh keh keh

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP