IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Melayu Masih JUARA..!!!!

>> Monday, July 19, 2010

STATISTIK PERCERAIAN DI MALAYSIA.

Tahun              Orang Islam                  Orang Bukan Islam
2000                 13,536                                1,613
2001                 13,187                                3,238
2002                 13,841                                3,793
2003                 15,543                                3.318
2004                 16,509                                3,291
2005                 17,708                                3,804
2006                 21,419                                5,747
2007                 20,529                                4,335

Sumber: JAKIM dan Jabatan Pendaftaran Negara.
(Sila baca statistik tersebut dalam konteks global, bukannya glokal seperti mamat Pembela Islam).

Lu orang agak2 la... dari tahun 2008 hingga ke tahun ini (2010), kes perceraian yang melibatkan orang Islam nih semakin meningkat atau menurun...????

Siapakah yang di labelkan sebagai Orang Islam dalam Statistik tersebut...???? Dan bangsa ini masih menjadi "Juara" di Malaysia selain dari gelaran "Juara" dalam bidang2 berunsur negatif yang lain.

Apakah yang pembela bangsa dan agama buat selama 54 tahun, adakah nasib bangsa dan agama terbela..???

Pun begitu masih ramai lagi yang memilih puak2 tu... walau pun sudah terbukti semakin hari bangsa melayu dan agama islam semakin terhakis dan bercelaru dibawah pemerintahan mereka, ironinya dengan hanya berslogan dan sedikit kenyataan membela melayu/agama... umat melayu masih percaya lagi dan sanggup diperbodohkan berkali-kali.

Ha..ha..ha..., cubalah tanya Raja Katak apa komen dia dalam hal ini... kih.. kih.. kih.., jangan tanya dengan parti haramjadah umnoApco tu... diorang semua tu.. talam dua muka dan hipokrit Agama dan Bangsa.

2 IkutSukaLu...::

CodeNameSomaliPirate Monday, July 19, 2010 9:31:00 PM  

Salam Bro

Angka tu ko tak boleh pakai sangat sebab geng macam Teong Beng Hock & sewaktu dengannya adalah jenis tenyeh dulu baru register atau tak payah register langsung....

Bro, lu skop la cerita yang panas cket macam kes Taek Jho Low angkut Parit Hilton guna wang 1Malaysia Inc dan dikatakan baik dengan Najib & Rosmah. Barulah ada umphh!

Isa Monday, July 19, 2010 10:15:00 PM  

Somali Pirate,

Salam bro..,

Mana lu menghilang lama.., lu balik kampung ke... kat somalia sinun...

Gua sekarang tengah busy gilerrr.. bro... cari rezeki lebih utama bro..

Blog ni sekadar tempat gua melepaskan stress dan santai jer... he..he..he...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP