IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Kat Negeri Mana Ekkk..???

>> Thursday, July 08, 2010

Cerita macam ini dah lama kedengaran... sok sek sana sini, dan tuduhan dari blog2 pro umnoapco yahudi laknatullah pun tak boleh di abaikan sewenangnya.

Ini kat negeri mana ekkk...?

Siapa yang luluskan lesen..??? Harus di siasat dan selepas serbuan kali ini... jika pengusahanya masih meneruskan lagi perniagaan haram macam ni... maknanya seseorang dari exco Selangor haruslah bertanggung-jawab.

Hasan Ali...??? Lu jangan banyak tidur bro... kat seksyen 23 Shah Alam pun gua dengar ada pusat yang macam ni....

*** posting ini gua sudah link pada Dr. Halimah Ali dan YB Roziah, saja jer... bagi diorang panas sikit, Khalid Samad gua tak nak kacau.. bagi dia punya jantung rehat secukupnya...***

3 IkutSukaLu...::

Lang Thursday, July 08, 2010 5:02:00 PM  

tegur.. jgn tak tegur...

kalau tak betul cantas je..

Abang Chot,  Thursday, July 08, 2010 7:29:00 PM  

Ni urat ka main gusti , potong stim to laaa....ha haa

hj jamaludin,  Thursday, July 08, 2010 11:25:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA , gua hairan la , mereka berdua suami isteri dan mereka cuma berdemo kat kita cara2 bagaimana seorang isteri buat cakar harimau kat suaminya . Apa salah dan haram mereka , mereka sah suami isteri cuma buat demo sahaja

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP