IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gambar Roswah Jatuh Terkangkang Di Sabah...!!!!

>> Tuesday, July 20, 2010

 
Gambar Rosmah jatuh terkangkang tu, saya tak sanggup nak letak di sini.... saya loya tekak melihat.... so saya tukar gambar ini... selera sikit....
 
kah kah kah bikmama terrrrr....jatuh diKota Kinabalu, nasib baik dari tangga pentas bukan tingkat 14....kah kah kah

She had just delivered a speech that lasted more than 40 minutes at the closing ceremony of the wives of BN elected representatives annual programme when she fell that drew a loud scream and gasps from those gathered.


Kerajaan Rakyat.

8 IkutSukaLu...::

gedebukkkk.....kah kah kah,  Tuesday, July 20, 2010 1:42:00 PM  

kejadian ini mengakibat gegaran sekuat 10.10 skala rikter.

Peranchis turut melaporkan merasa gegaran akibat dari kejadian itu.

jai,  Tuesday, July 20, 2010 2:26:00 PM  

Kah kah kah...

Alahaiii... Ciannya bik momma.

Nasib baik jatuh tangga bukannya jatuh ditimpa tangga.

Kah kah kah...

hj jamaludin,  Tuesday, July 20, 2010 4:12:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahman
Peribahasa Melayu Perkasa pernah berkata " Dah lah jatuh , malah ditimpa tangga".Kita rakyat 1 Malaysia patut bershukor kerana Big Mama selamat dari Maut. Kalau tidak PM 1 Malaysia kawin lain macam Pak Lah dulu. Baru Pak Lah seronok dapat bini baru dah kena pasing jawatan PM kat Najib. So kalau lah PM 1 Malaysia dapat bini baru ,top top nanti jawatan PM kena pasing pada si sembab pulak. Apa kah rakyat nak si sembab jadi PERDANA MENTERI MALAYSIA?????????

pembela islam & melayu Tuesday, July 20, 2010 5:58:00 PM  

salam 1malaysia,

apsal itupun nak jadikan isu..?
kenapa kamu semua kalangan PR terlalu kurang ajar tahap biadap serta pimimpin kamu suka menghina manusia lain..inilah hasil didikan Pakatan Rakyat..yang melaungkan "Take beer" kononya nak perjuangkan islam..tapi suka menghina semasa Islam...Dasar PR suka mencaci,mencarut seperti kata Tok Guru Niky Aziz.dan suka gambar berunsur lucah...kenapa perlu ditunjukkan kaki wanita yang tidak senonoh itu...kenapa terlalu dangkal otak Pakatan rakyat...dari kamu mengata lebih baik puji kebesaran tuhan.....Pakatan rakyat sembang memang pandai..macam Anwar Al-Juburi..sudahlah rakyat dah tak termakan dengan janji kosong kamu......

Abang Chot,  Tuesday, July 20, 2010 6:09:00 PM  

Orang tua-tua ada kata , kalu jatuh terkangkang tu alamatnya tak lama la nak...... hi hiii.

storm62,  Tuesday, July 20, 2010 10:56:00 PM  

aku rasa bik mama ditolak oleh altantuya la.

Anonymous,  Wednesday, July 21, 2010 12:53:00 AM  

ehhh korang.....jangannn wat pasal.
nanti kena letup lak satu malaya ni ngan c4
hahahahahaaaaaaaa

pesanan lawak ikhlas dr fahmy sindhu

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP