IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sepol - Anwar Dah Kantoi...!!!!

>> Thursday, June 03, 2010

Kah.. kah lawak... lawak.. jom gelak ramai-ramai.. no penetration but sodomy can take place without any injury. Ini keterangan Saksi ke-2, Dr Razali Ibrahim sebentar tadi. Apa ke lawak Doktor ini.

Laporan perubatan dari HKL ini jelas nyatakan "tiada kecederaan... tiada penembusan konklusif terhadap dubur Sayfooooooool... woii.. kalau takde kemasukan.. kenapa ada liwat??

Jom semua, kita ketawakan saksi ke-2 ini, Doktor Bedah dari HKL.. Siaplah ko lepas ini,  dibelasah oleh 3 orang pakar dari luar negara..

Tapi ini yang mendebarkan.. Dr. Razali ini kata membaca satu laporan, kata pengesat merasa B5, B6, B7, B8, dan B9 menunjukkan air mani... jeng.. jeng.. air mani sapa ni?? sekarang ni mahkamah berhenti rehat 10 minit..

Kisah Di Sebalik Tiada Kemasukan, Tapi Ada Perbuatan Liwat..

Sebelum ini Datuk Mohd. Yusof bertanya, apa jadi seterusnya apabila peralatan pemeriksa itu dicucuk masuk ke dubur Sayfooooooool untuk tujuan pemeriksaan. Dr. Mohd. Razali memberitahu mahkamah, selepas alat pemeriksa itu dimasukkan ke dalam dubur Sayfooooooool untuk mendapatkan beberapa sampel - satu - di luar, dua lagi dari dalam. apabila menarik semula peralatan itu keluar dari dubur Mohd. Saiful, beliau mengambil satu lagi sampel. Setiap sampel yang diambil diserahkan kepada Doktor Siew, doktor pakar yang juga saksi Sayfooooooool.

Peralatan yang digunakan untuk mengambil sampel dari dubur Sayfooooooool turut ditunjukkan kepada mahkamah untuk dikenal pasti oleh Dr. Mohd. Razali.

Dr. Mohd. Razali juga memberitahu mahkamah beliau familiar dengan bekas yang digunakan untuk menyimpan sampel yang telah diambil dari Sayfooooooool.

Mahkamah kemudian ditunjukkan dengan satu laporan pemeriksaan perubatan yang dibuat oleh Dr. Mohd. Razali oleh Peguam Cara Negara 11, Datuk Mohd. Yusoff.

Mohd. Yusof kemudian membacakan muka surat akhir laporan yang telah ditulis, tiada kecederaan, tiada kesan koyankan, tiada kemasukan berlaku. Dalam bahasa yang paling mudah, Mohd. Yusoff meminta Dr. Mohd. Razali jelaskan laporan perubatan yang telah ditulisnya. Tiada keputusan muktamad dapat dibuat kerana laporan yang diterima tidak lengkap, jelas Dr. Mohd. Razali.

"Jika saya tidak menerima laporan lengkap,saya tidak boleh buat keputusan berlakunya liwat.

"Sebenarnya ada dua lagi sampel, dua spesimen selain sampel raktor yang diambil,'' kata Dr. Mohd. Razali.

Hasnurul Mohamed: Mohd. Yusoff membacakan laporan dari mukasurat tiga.Ini yang dimasukan ke dalam ringkasan laporan dan diiyakan oleh Dr. Mohd. Razali.

Hasnurul Mohamed: B5, B7, B8 - kita tidak ketahui di mana fail-fail itu berada. Adanya air mani dan air mani yang sama ditemui.

Kalau tahu di mana fail-fail itu berada, bolehkah kamu menulis laporan lengkap? soal Mohd. Yusoff kepada Dr. Mohd. Razali.

Berbalik kepada laporan asal yang ditulis oleh Dr. Mohd. Razali yang tidak tahu dimana B5,B7,B8 dan B9 berada dan tidak tahu bahagian mana sampel-sampel itu diiambil. Mohd. Yusoff. bertanya, Konsisten kah masih tiada kecederaan ke atas Mohd. Saiful"?

Semuanya adalah konsisten,'' jawab Dr. Mohd. Razali.
Mohd. Yusof bertanya, ada kemasukan atau tidak?
"Ada kemasukan. Walaupun tiada kecederaan," kata Dr. Mohd. Razali.
Hasnurul Mohamed: Mahkamah berhenti rehat untuk 10 minit.

Justice For All.

1 IkutSukaLu...::

I help you, you help me wakakaka Thursday, June 03, 2010 8:50:00 PM  

wakaka atau kah kah kah...tiada penetrasi bermakna tiadalah rasa syawat Anwar terhadap jubor mamat cibai yang bernama sayfoool anakbuah Pakcik PET PET @ PEPEK.

Jadi kemungkinan besar Anwar telah onani dan memasukkan air mani kedalam jubor cibai dengan mengunakan sudu...ni baru wakakakaka

wakakaka...apa punya bangang la perbicaraan ni.

wakakaka...aku hina mahkamah sebab aku kata hakim ni pun bangang boleh dengar kes ni...wakakakaka

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP