IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua namakan C4 boleh tak...????

>> Saturday, June 19, 2010

Mati jugak anak kucing ni nanti...

Dia minta rakyat bagi nama kat anak kucing tu..., apa lagi... ramai2 kasi la... nama kat anak kucing tu.., gua bagi nama;
1) Altantuya
2) Scorpene
3) Roswah
4) Bik Mama
5) C4 Hilang
6) Sepol Bau Kari
7) Hantu Kopek
8) Melayu Felda Lembu
9) Noah De' Genting
10) Kepala Lembu
11) Enjin Hilang
12) Bola Judi
13) Apco
14) Asiasoft
15) PD My Port
16) Banyak sangat tak terkira beb.... CIMB, Karpet, Equinex, Zana Zian, gua dah sebut ke...? ha..ha..ha...

Apa lagi najib... lu pilih la.. mana yang lu suka...

ceh.. anak kucing mampu beli.. belanja rakyat makan kat gerai di kota bahru.. kedekut nak mampus.., sehodoh2 perangai zambry mugabe pun.. belanja juga rakyat makan nasi ganja kat ipoh... apa punya PM la...

daripada lu kecoh2 beli anak kucing berharga RM650 sekoq tu..., lebih baik lu sedekahkan duit tu kat rumah anak2 yatim. lain kali kalau berbelanja untuk benda yang tak berfaedah kepada rakyat dan untuk kepentingan diri dan keluarga lu.. jangan kecoh2 bro..., lu kan ada power untuk arahkan wartawan jangan siarkan berita lu beli anak kucing tu...

lu menjawat jawatan pemimpin negara... rakyat kat bawah ni... ramai lagi yang sengsara... nilai duit seekor kucing tu sama juga dengan nilai gaji sebulan buruh kasar/pekerja kilang dalam negara pemerintahan lu.... apa punya bangang la... lu sebagai PM... apa lu tak menonton siri Bersama Mu... tayangan TV3 suku pencacai umnoapco/bn yahudi laknatullah tu... mangkuk ayun punya PM.

dah la tak tau menjaga hati rakyat... secara tak lansung menghina lagi ada la..., tu la pasal kalau didikan agama lu infinity... banyak makan duit haram... kan dah jadi macam haramjadah...

9 IkutSukaLu...::

Hantu Altantuya,  Saturday, June 19, 2010 1:25:00 PM  

Mati kena liwat pulak anak kucing tu karang sb comel sgt. Mamat tu bkn boleh tgk muka comel2..

Anonymous,  Saturday, June 19, 2010 2:05:00 PM  

Dia terhutang budi kat Mahathir. Nama CHE DET boleh kot. Kalau tak apakata BRAHEM, MOOOSA, ZOL, HAKIM BEROK. BiK MAMA yang best!

AzamDin Saturday, June 19, 2010 2:51:00 PM  

bro lu terlupa 1..

saiful..

ahahahahahahahaha

pembela_rakyat Saturday, June 19, 2010 4:13:00 PM  

hahaha,, nama2 yang menarik tue bro... ops,, nak bagi nama jugak lah,, erm,,

Israiliat..... mcm mna bro?

Isa Saturday, June 19, 2010 7:59:00 PM  

Hantu Altantuya,

ha..ha..ha...

Isa Saturday, June 19, 2010 8:00:00 PM  

AzamDin,

Lu yang terlepas pandang bro... itu nbr 6 sudah ada bro...

Isa Saturday, June 19, 2010 8:01:00 PM  

Pembela_akyat,

Israiliat...?

Dalam Quran dah sebutkan...

baginda® Saturday, June 19, 2010 8:23:00 PM  

kasik nama SAMY NO VALUE je senang.. bagi menghargai Samy Vellu

Isa Saturday, June 19, 2010 8:27:00 PM  

baginda,

Nama pun sudah No Value... apa mau letak lagi... kasi campak longkang saja la...

Itu Samy No Value... mahathir punya saudara bro...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP