IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

DNA 2 Lelaki Di Juboq Sepol...???? (updated @ 9.53pm)

>> Tuesday, May 04, 2010

Lain-lain perkara yang dilaporkan di malaysiakini berkaitan budak spastik yang terliwat ini, gua tak mau ambik pot....

Gua cuma musykil dengan kenyataan di bawah ini, maklumlah... gua bukan keluaran mana2 universiti ternama... gua hanya keluaran unikakilima jer.... jadi... ayat-ayat terma lawyer dan mahkamah ni membuatkan gua binggai sekejap.... ha..ha..ha....

Katanya lagi, kehadiran bahan pelinciran dan spesimen DNA dua lelaki dijumpai pada tiga daripada empat calitan kapas di dubur memperkuatkan lagi hujahnya bahawa penetrasi memang berlaku.

"Ini yang apa pendakwaan cuba buktikan, kita akan panggil doktor bagi menjelaskan berhubung calitan kapas itu,” kata Yusof.
Soalannya....

1) Apa yang dimaksudkan dengan spesimen DNA dua lelaki yang di jumpai di juboq Sepol...?

2) Adakah selepas asmaradana dengan Anwar, Sepol asmaradana dengan lelaki lain pula...?

3) Siapakah lelaki kedua itu...? adakah KariParpu atau Gomopapa...?

4) Tiada pergelutan berlaku... maknanya asmaradana tersebut berlaku dengan rela....!!!!

5) Penetrasi memang berlaku ?, persoalannya siapa yang "menjolok-masukkan" dulu lelaki pertama atau lelaki kedua.

6) Adakah Sepol telah berlaku curang kepada Anwar... dengan menduakannya... cissss... dasar ???? hipokrit..!!!! (bagi pompuan boleh la kata: "Dasar Jantan Hipokrit...", dalam kes mamat sekoq ni nak kata apa ekkkk...??? Lelaki kah dia...? Jantan kah dia...? Apa status mamat nih...?) wapuchitauuuu......   

Selebihnya tunggu jelah hari Isnin depan.... syok jugak layan juboq Sepol nih.... nak jugak menuntut dengan budak spastik nih... cara dan teknik nak menahan berak selama 2 hari.... apa rahsianya...?

Manalah tau... time darurat takda air nanti... boleh jugak di praktikkan.... ha..ha..ha.... dalam Malaysia ni.. malaun sekor tu jer... yang ada ilmu tu...

22 IkutSukaLu...::

noor afzan Tuesday, May 04, 2010 9:04:00 PM  

ohh..ini sudah kira panas..
ada dua DNA..
erm...paksa rela ke rela nyahh?
no comment.
tunggu isnin daa..

Isa Tuesday, May 04, 2010 9:07:00 PM  

noor afzan,

no comment...? ni yang lu comment apa hal...?

anep,  Tuesday, May 04, 2010 9:42:00 PM  

hhahaha,,, terbaek...

Anonymous,  Tuesday, May 04, 2010 10:01:00 PM  

berjawablah nanti..
kat dunia ni bolehlah dok klentong sesama hangpa...

AzamDin Tuesday, May 04, 2010 10:02:00 PM  

hah??!!!! ada dua DNA???? gila apa???

Isa Tuesday, May 04, 2010 10:09:00 PM  

anep,

Isnin nanti tau la... nasib dia, gua takut lari dari skrip je....

Isa Tuesday, May 04, 2010 10:11:00 PM  

AzamDin,

Gua harap lawyer2 Anwar tak terlepas pandang untuk menyoal balas, apa yang dimaksudkan dengan Spesimen DNA dua lelaki itu.

Curious...

Kerajaan Rakyat Tuesday, May 04, 2010 10:32:00 PM  

Salaam Beb...

Mahkamah baru sebut 2 lelaki.... tapi siapa....??... tak payah hari Senin... dua jantan bangla kerja kilang papan di Balakong dah mengaku........

Isa Tuesday, May 04, 2010 10:50:00 PM  

Kerajaan Rakyat,

Alamak... low class laaa..., gua ingatkan dua nama yang gua sebutkan tu...

ha..ha..ha...

Hashim Tuesday, May 04, 2010 10:59:00 PM  

Dua lelaki....saja nak bagi saspen....saja nak cover line bagi nampak real......jangan mudah percaya bro.

Harris Tuesday, May 04, 2010 11:03:00 PM  

Keh keh keh..Malaysia oh tanahairkuuu...

Isa Tuesday, May 04, 2010 11:12:00 PM  

Hashim,

Cakap dalam mahkamah Malaysia kena percaya bro... telus dan berwibawa...

Isa Tuesday, May 04, 2010 11:13:00 PM  

Harris,

Tanahairmu, tanahairku jugaaaaaa... ha..ha..ha..

baginda® Wednesday, May 05, 2010 12:07:00 AM  

kan sepol jumpe najib pas jumpe anwar.. ngeee.. takan kut... simpang 45.. kahkahkah

Isa Wednesday, May 05, 2010 12:17:00 AM  

baginda,

Apa hadiah yang gua nak bagi kat lu ni.... tekaan lu tepat sekali... ha..ha..ha....

storm62,  Wednesday, May 05, 2010 1:15:00 AM  

1Malaysia + 1Israel = 2 DNA

saifool nie betui2 kaya dgn air mani...kah kah kah.

Isa Wednesday, May 05, 2010 2:39:00 AM  

storm62,

Camna dia buat haaa...

Anonymous,  Wednesday, May 05, 2010 7:41:00 AM  

ooooo sepol..... rupanya ko curang padaku, dulu kata ko lubang jubomu hanya untukku sorang... ternyata ada jantan lain yang ko beri laluan lorong sempi itu ...ooooohhh!!!!aku menyesal menyerahkan terunaku padamu.....

Admin Wednesday, May 05, 2010 9:07:00 AM  

Wakakaka... lawok la entri isa nih... hilang tension gua pagi2 nih.. lu memang best la bro.. gua tabik spring tuk lu.. hehe.

Semoga Allah memberikan kemenangan kepada Org2 yg benar & menzahirkan tipu muslihat org2 yg jahat lg fasik. Amin...

paloibinmulau Wednesday, May 05, 2010 9:30:00 AM  

hahaha ni kana panggil pakar dna paling hebat dlm 1dunia utk pembelaan. gua pun tak penah belaja pasal dna dan juga analisis dna. apakah ada kaedah yg 99.99% tepat dan boleh diterima utk extract and membezakan sampel yg mengandungi multiple dna? how do u know dna anwar was not spiked to the sample? how do u prove the sample was not swapped during analysis?

saya ada kawan di jkm pj rasanya dia mungkin terlibat jua dlm kes ini. malas mau tanya dia hahaha. tp rasanya karpal singh dah ready dgn soalan2 pasal dna ni.

straightforward Wednesday, May 05, 2010 11:00:00 AM  

1 yg aku heran dari dulu lg..kenapa org2 UMNO pakai songkok tutup dahi?susah nak solat camtu.or diorang ni jenis solat xpakai songkok?or diorang ni solat pakai kopiah?or diorang ni ada mazhab yg solat time sujud tak payah sentuh dahi?yg paling ketara aku nampak ialah bapak si sepol time nak 'angkat sumpah'..songkok sampai nak tutup kening..pejadah!!

baginda® Wednesday, May 05, 2010 5:03:00 PM  

bagi kapal selam scorpene sebijik... hahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP