IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Yooo... Ugutan Bunuh...? Apa Tindakan...PRDM...!!!!

>> Saturday, April 03, 2010

Ugutan bunuh.... ini sudah bahaya.

Polis kata... kalau nak di ambil tindakan kena buat repot dulu, jadi tak reti2 lagi ke... wakil2 dari PKR untuk buat repot polis.

Kita tunggu dan lihat kecekapan polis malaysia ini bertindak, sebab yang buat ugutan tu dah sah dari kalangan puak umno parti haramjadah yang karat lagi berkarat. 

Tapi berhati2 sikit apabila buat repot tu, sebab undang2 malaysia ni pelik sikit, selalunya yang buat repot tu kena tangkap, sebab yang buat repot tu dari parti pembangkang, kalau orang felda dari parti umno... dah tentu selamat.

ha..ha..ha.... intelligent IT polis boleh trace ke IP mamat tu......????

2 IkutSukaLu...::

azman kamarul Saturday, April 03, 2010 4:08:00 PM  

Kalau buat report agaknya siapa kena siasat "pengugut" atau orang yang "kena ugut"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP