IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Weiii... Lu jangan Ugut Kak Mah... Jangan Cari Nahas...!!!!

>> Saturday, April 24, 2010

Setiausaha Agung Gerakan, Teng Chang Yeow menggesa agar Jabatan Perdana Menteri dan isteri Perdana Menteri, Rosmah Mansor memberi penjelasan kepada umum berhubung perletakan jawatan Joshua Wong, selaku penerbit rancangan Editor's Time, ntv7.

Teng Chang Yeow (gambar kiri) berkata, ketika mengulas sebab dan kronologi perletakan jawatan dalam sidang media semalam, Joshua Wong telah mengaitkan tiga pihak, iaitu pihak atasan ntv7, JPM dan isteri PM Rosmah Mansor.  Oleh itu, ketiga-tiga pihak ini harus memberi penjelasan kepada rakyat umum.

Demikianlah gesaan dalam kenyataan Teng Chang Yeow ketika mengulas isu perletakan jawatan Penerbit Buletin dan Isu Semasa ntv7, Joshua Wong semalam.  Joshua tidak berpuas hati apabila pihak atasan ntv7 tunduk kepada aduan daripada JPM dan isteri PM Rosmah Mansor, menurutnya. 【Penerbit letak jawatan, dedah ntv7 menerima aduan Rosmah】

Selanjutnya: MReview

Hello.... bro, lu ingat itu laki bini mau hairan ka.. sama lu punya gesaan...? Tiunaaseng.... lu tak tau lagi diorang punya power beb...,  Wong Fei Hong punya "Shadow Kick" pun tak boleh cari makan  sama diorang la.... dalam ini Malaysia... puaka paling besar... kalau lu mau tau... dulu orang panggil Hantu Kopek... sekarang sudah tukar nama Bik Mama... akan datang mungkin jadi macam Hantu Cina pulak... itu jam... lu kasi golek sama dia.... ha..ha..ha.... memang sebijik serupa... wa cakap lu... kah..kah..kah.....

1 IkutSukaLu...::

CodeNameSomaliPirate Saturday, April 24, 2010 11:50:00 PM  

Panggil mangkok tu kerja kat Malaysiakini ke, medeka review ke atau jadi penulis jemputan blog kamu.

nasib kamu sama saja dengan cina tu dan tony blair (or) bliar

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP