IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Subhanallah......

>> Friday, April 23, 2010

CHINA : Wu Xiaoyan,22 menderita menghidap penyakit Fibrous Dysplasia. Penyakit ketumbuhan pada mukanya ini telah meliputi 2/3 dari keseluruhan wajahnya.

Disebabkan ketumbuhan yang besar ini wajahnya membengkak dan seakan-akan dengan watak dalam filem avatar. Jadi tidak hairanlah Wu lebih popular dengan panggilan “Avatar Girl”.

Ketumbuhan pada mukanya ini juga membuatkan Wu tidak dapat melihat dengan jelas dan deria hidu juga tidak dapat berfungsi dengan baik.

Tiada jalan lain untuk menyelamatkan Wu selain dari pembedahan. Pembedahan ini memerlukan kos £20,000.

Ibubapanya yang hanya bekerja sebagai petani pastinya tidak mampu untuk menanggung kos £20,000 untuk pembedahan ini. Namun atas keprihatinan orang ramai Wu telah mampu menjalani pembedahan atas sumbangan orang ramai dinegara mereka.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP