IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Menteri Buat2 Tak Tahu... 2 Tahun Beb... Nak Bodohkan Siapa...?

>> Saturday, April 10, 2010

Bila baca segala penafian dan kenyataan bodoh pak2 menteri dan KPN... mulalah rasa meloya nak termuntah. Tak pernah ke.. diorang terfikir rakyat boleh percaya atau tidak dengan kelentongan diorang. 

Perkara dah berlaku hampir 2 tahun, sekarang baru nak melompat. Dengan kronologi selama 2 tahun ini, kenapa tiada tindakan...???? dan sekarang bila dah kecoh, baru berlakon nak siasat dan pura2 tak tahu. 

Sebelum ini gah dengan kecekapan SB/Intelligent Malaysia boleh menghidu pergerakkan pengganas dan ISA kan mereka, sedangkan punca kesalahan dan dakwaan belum di ketahui. Tetapi itulah kepakaran risikan SB/Intelligent Malaysia. Dan lagi mereka juga pakar menghidu/risikan orang2 yang mempelajari tafsir hadis Bukhari yang kemudiannya di serbu dan di ISA kan. Mereka memang pakar dalam risikan, kononnya orang2 ini mengancam keselamatan negara. 

Inikan pula syarikat sebesar Asiasoft dan 2 ekoq israel yang dengan jelas sekali sebagai ancaman besar kepada negara boleh dengan bebasnya keluar masuk Bukit Aman selama 2 tahun, wooiii.... siapa yang bodoh dan di perbodohkan sekarang ni..., mungkin 2 ekoq Israel tu ada ilmu ghaib...? Atau adanya tangan2 ghaib yang bersubahat/bersekongkol yang tahu tapi pura2 tak tahu..., adussss.... lawak bodoh apa kejadahnya ini... 

Eloklah Menteri KDN yang lama di ISA kan biar dia melebar dalam kem kemunting tu..., Menteri KDN sekarang dengan segala hormatnya sila letak jawatan, KPN tak perlu tunggu September untuk pencen..., letak jer.. jawatan sekarang atau ISA kan sahaja, Perdana Menteri sekarang pun sila letak jawatan dan semua Menteri2 dan Pegawai2 Kera...jaan yang terlibat dengan isu ini boleh la letak jawatan lu orang sekalian, lebih layak lagi jika di ISA kan. 

Kerana lu orang bertanggungjawab mendedahkan rahsia keselamatan negara kepada Israel sekutu Singapura dan Amerika. Lu orang lah agen Yahudi yang sebenarnya. 

Gua cukup2 benci dengan perangai2 Menteri dan Orang2 Penting Negara yang cuba perbodohkan rakyat dengan kenyataan2 bangang diorang. Bangsat punya manusia... 

Harap Yang Di Pertuan Agung selaku Pemerintah Tertinggi negara dapat mengambil tindakan serius dan segera terhadap pengkhianat2 negara ini. Jangan jadi Master of Puppets dan membiarkan rakyat tertipu dengan cerita lawak bodoh individu2 bangang tu semua. 

Di bawah ni gua cilok dari Perisik Rakyat tanpa izin, kalau dia memekak... gua jual dia kat Vietnam, boleh laku atau tidak... itu belakang kira. Peduli apa gua...

Hishamuddin Tun Hussein Tak Tahu Yahudi Masuk Bukit Aman. Betul Ke?

Hishamuddin Tun hussein dilaporkan berkata:
"Tuduhan yang dibuat oleh Anwar Ibrahim adalah serius. Justeru, kita mesti menyiasat bagi menentukan kesahihannya," katanya.
Mengikut dokumen-dokumen yang didedahkan oleh Raja Petra Kamaruddin dalam blog beliau, Hishamuddin telah pun mendapat laporan penyiasatan terhadap kes ini semenjak 2008 lagi.

Saya membawa dokumen-dokumen tersebut, dengan ehsan Malaysiatoday dari artikel mereka bertajuk "Round 1 of 10: Hishammuddin's bullshit revealed".

Selamat membaca
















Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP