IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Israel - Singapura - Malaysia..??? Nama Syarikat Israel dalam PDRM.

>> Tuesday, April 06, 2010

Aduhai... sekarang ni baru nak kecoh dengan pendedahan penglibatan Israel dalam PDRM, ini kisah sudah basi bro.... nilai tender yang di berikan RM42juta setelah dikecilkan jumlahnya dari RM1 billion.

Lu orang klik jelah kat tajuk ni "Selamatkah Kita" entry asal gua publishkan pada Februari 2009. Akhbar The Star pula mendedahkannya pada 5 Ogos 2008 (Selasa) tetapi linknya mungkin telah dipadamkan (tak jumpa dah oooiii).

Ni gua republish lagi sekali n3 berkaitan PDRM dengan Israel, pandai2 lu orang la nak menilaikannya... cuma Anwar Ibrahim simpan kisah ni terlalu lama sangat, saja nak tunggu masa yang sesuai kot.... lembab sangat nak bagitau nama syarikat terbabit.

Kat bawah ni... ada sebut nama syarikat Israel yang Anwar sorokkan tu..

Selamatkah Kita.

Benarkah sistem komunikasi PDRM dimonopoli terus oleh syarikat-syarikat Yahudi di Singapura. Keseluruhan tender pembinaan sistem komunikasi yang akan ditukar dari analog kepada digital telah pun diserahkan secara rasmi kepada Asiasoft (M) Sdn. Bhd. (no. Syarikat : 150529-H). Syarikat ini adalah milik penuh kepada syarikat tunggalnya iaitu Asiasoft Pte. Ltd. Yang berpengkalan di Singapura. Nilai penuh tender yang diberikan kerajaan Malaysia ialah RM1 billion tetapi dikecilkan menjadi RM42 juta.

Apa yang mencurigakan ialah penyelidik ‘individu’ yang bertanggungjawab membina sistem itu dikenalpasti sebagai bekas programer tentera Israel. Programer yang bernama Izhak David Naskar yang memegang pasport Israel bernombor 10902695 itu masih lagi warganegara Israel. Jadi, bolehkah kita menganggap ini suatu kebetulan?

Paling membimbangkan ialah Izhak bukanlah tentera atau programmer biasa, beliau adalah ‘pakar’ sistem komputer yang telah memenangi anugerah daripada Kementerian Pertahanan Israel. Malah beliau juga bertanggungjawab membina sistem risikan berteknologi tinggi untuk pasukan pertahanan Israel sekitar 1970 hingga 1987.

Seorang lagi rakan Izhak yang bertanggungjawab membina sistem komunikasi PDRM ialah Ido Sccheschter yang memegang pasport Israel bernombor 56626252. Ido pula lebih mencurigakan kerana selaku ahli pasukan yang bertanggungjawab membina sistem komunikasi untuk PDRM bersama-sama Izhak, hingga saat ini beliau masih lagi seorang tentera Israel yang sah bukannya tentera pencen.

Apakah yang menyebabkan PDRM mengambil orang-orang Israel ini? Adakah kerana terdesak atau didesak?

Sumber ini disahkan oleh akhbar The Star pada 5 Ogos 2008 (Selasa).

Isa: Selamatkah Malaysia dari campurtangan Israel dan Singapura.

******************

Diorang tuduh orang itu... orang ini... agen Yahudi... pengkhianat negara, nak gadai negara dan bla..bla..bla..., sedangkan pengkhianat negara sebenar bermula dari MahaFiraun, Pak Lah Anak Menantu dan terkini Najib Razak... siapakah mereka2 ini...? Bukankah Presiden Umno dulu dan kini.... cehhhh... diorang ini lah celaka2 dan dajal2 yang akan mengadaikan negara.

Nak baca lagi pasal Israel-Singapura-Malaysia ni... lu orang klik ini. Banyak lagi hubungan rahsia antara Malaysia dengan negara2 tersebut, cuma kita terbatas dengan akta OSA dan ISA... kalau tidak mampuih la... kera...jaan barisan nasional ni nak berjawap....

Ikut hati nak jer... gua belasah upside down puak2 haramjadah celaka keparat ni.... nanti tak pasal2 pulak.... gua kena berlakon dalam pilem "My Name Is ISA" ha..ha..ha..... sebab nama gua takda "Khan" beb.... kalau "parpukari khan" mungkin ada kot...

2 IkutSukaLu...::

looes74 Tuesday, April 06, 2010 8:39:00 PM  

Tu lah dia, tiada masalah nak menjalinkan perhubungan dengan Isreal Cuma saya benci sebuah kerajaan yang begitu hipokrit. Tapi saya minta Anwar Ibrahim supaya lebih objektif menanangi krisis ni.

Pakatan Rakyat pun tak boleh jadi hipokrit macam UMNO

storm62,  Wednesday, April 07, 2010 1:20:00 AM  

aiksss, mana Ibrahim bin Ah Lee? mana itu mamak Perkasa yg mempertahankan Prinsip Kelembagaan Negara?

kalo tak jadi terajang 2 ekor cina tu, mai lah la ni kasi terajang sama itu puak umno yg menyokong Regim Ganas Yahudi. Bagi kontrak pulak ini.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP