IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Tak Akan Berkempen Untuk Pakatan Rakyat...!!!!

>> Friday, April 16, 2010


Gua tidak akan berkempen untuk menangkan calon Pakatan Rakyat, jika ada sesiapa yang menggunakan nama gua..., itu bukan gua... itu Isa Samad... kembar abang saudara sebelah bapak gua sepupu dengan datuk tiri angkat nenek gua sebelah moyang kat kerala sana nunnnnn.... ha..ha..ha...

"Gua tidak akan berkempen. Jika ada yang ingin menggunakan nama gua untuk berkempen, itu masalah mereka... gua tak peduli,” kata gua kepada wartawan di Kuala Lumpur siang tadi. Sebab tu... gua tak buat sebarang posting sejak pagi tadi.... busy... maaaa....

Kali terakhir gua berucap ialah pada April 2009 yang lalu dalam PRK Bukit Gantang dan Bukit Selambau, di mana Pakatan Rakyat tewas di kedua-dua kerusi berkenaan, sebab itulah gua fobia gileeerrrrrrr.... nak berkempen di Hulu Selangor ini... gua benci kekalahan....

Kalau nak baca lagi apa yang gua melalut lu orang klik jer... kat sini.

5 IkutSukaLu...::

Pak Long Friday, April 16, 2010 11:22:00 PM  

Pak Long yakin sangat2 Mahathir ngan Samy bukan adik beradik walau janji depa serupa saja...

mempelung Saturday, April 17, 2010 12:36:00 AM  

Rilek bro...takan dua kali kalah dah fobia.

Pekena toseh dulu bagi cool...wakakakak

kakcikseroja Saturday, April 17, 2010 7:53:00 AM  

;-) (hehehe)..

(Bro ISA, kakcik dah tukar link ke sini : http://kakciknurseroja.blogspot.com)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP