IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bersangka Baik Selalu...!!!!

>> Thursday, April 01, 2010


 
Lu orang teka, minah dalam gambar tu tengah buat apa..?

Ada yang kata dia nak tukar duit kecil. Ada yang kata dia beli nombor. Yang mana satu betul...? Sampai menimbulkan fitnah...

Hinggakan 2 blogger, Ali Bagan Pinang dengan AzamDin bergaduh tarik2 rambut... sepak terajang semuanya cukup mempertahankan kenyataan masing2. Sebab mereka pun warganegara Malaysia sebuah negara Islam.

Fitnah boleh menimbulkan pergaduhan klik sini link 1 dan sini link 2.

Pun begitu segala jawapan dalam link 2, amat cantik untuk menjawap persoalan kepada Pembela_Rakyat dalam posting yang ini... ha..ha..ha....

Lu orang pernah dengar ke si mat spek gelap MOHON MAAF kepada ahli dan semua jemaah PAS...????

6 IkutSukaLu...::

Azel Hojoin Thursday, April 01, 2010 8:47:00 PM  

tak mungkin tukar duit kecil nih
nampak sangat beli nombor tuh dengan gaya sorok sorok macam gitu

BUJANG SUSAH Thursday, April 01, 2010 9:37:00 PM  

xder kot.. dia nak tumpang tandas nak buang air kecil kot...

storm62,  Thursday, April 01, 2010 9:53:00 PM  

gua tenguk minah tu duk rompak kedai jual ekor ni.

noor afzan Thursday, April 01, 2010 10:38:00 PM  

haha..
kantoi la pula..
nak tukar duit pun carilah kedai lain cik..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP