IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nasihat Buat Pengundi Hulu Selangor.

>> Saturday, March 27, 2010

"Maaf saya katakan, wujudnya begitu ramai NGO Melayu yang memberi tumpuan masalah Melayu kerana terhakisnya kepercayaan mereka kepada UMNO sebagai pelindung nasib mereka,” Chedet (malaysiakini)

Gua percaya dan yakin sepenuhnya apa yang chedet perkatakan (dalam tajuk ini jelah...). Tetapi..., dengan penuh rasa sangsi....


Apabila gua ambil gambar ini di tengah2 sebuah tasik sewaktu menuju ke sebuah pulau tengahari tadi, pada mulanya gua berasa pelik juga. Siapalah yang berkempen dan masih menyokong ubn, sehingga sanggup menegakkan bendera ubn di tengah2 tasik, gua dan isteri gua ketawa bagai nak rak... para penumpang yang lain kehairanan, melihatkan gelagat kami... nasib baik tak tergolek dalam tasik sewaktu bot sedang laju...


Sehinggalah kami sampai ke pulau ini. Barulah kami faham dan persoalan yang bermain dalam kepala otak kami terjawap.


Rupa2nya inilah penyokong tegar ubn selama ini..... ha..ha..ha....

So... kepada pengundi2 PRK Hulu Selangor nanti... berhati2 lah dalam memilih pemimpin lu orang semua.... janganlah terperangkap dengan dakyah kosong mereka.... dah lebih 50 tahun kena kelentong, mau kena lagi ka....?

1 IkutSukaLu...::

azman kamarul Sunday, March 28, 2010 12:00:00 AM  

Betul tu ... 50 tahun puak-puak UBN kelentong kita hidup-hidup..dia beri kita RM1.00 depa balun RM1000.00 lepas tu masuk kampung bila dekat pilihanraya duk buat cerita karut marut.

Pengundi Hulu Selangor sebelum anda semua mengundi kena fikir sejuta kali kalau masih terfikir nak undi umnobn ni,

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP