IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Sendiri Gelak Sakan, Malikul Sembab...???

>> Friday, March 26, 2010

Malam tadi gua godek2 blog gua nih..., lepas tu gua terjumpa "Google Toolbar", apa lagi... gua pun cubalah translate n3 gua yang kat bawah nih (klik link n3 asal)... ha..ha..ha... gua sendiri gelak guling2 beb, menilai tahap bahasa inggeris gua yang macam cibai kat bawah nih;

Salam to all especially teman2 all bloggers.

We all know that Members of Parliament Hulu Selangor died at 9.37pm (Thursday), due to brain cancer.

Speech Takziah to family members and his Heir, and Al-Fatiha also in the spirit may cucuri Rahmat and placed among the righteous orang2.

Here the cave to take advantage, simply instruct the caves themselves and their own teman2 all.

As respects the sadness in the face by family members and his Heir. So good as we all do not take this opportunity to write the relevant vacancy seats and PRK Parliament Hulu Selangor completed until all matters are dead and the burial ceremony.

See what the cave, there are among us who began to nominate a particular individual, there is also a hit because ubn avoid PRK and also have fun like that will face the PRK.

Once again ... re-cave, let us not touch on issues and proposals PRK candidates, and remains until the transaction is complete funeral ceremony, the dead and respect the family in grief.

While the EC itself it will take weeks to declare vacant seat Parliament and election that will lasts. Apalah difference within a day we all do not touch the issue. After completion of all things, if people I belasah lu ... per person like lu la ... I belasah lunyai ... and the cave until it is no exception ....

Cave apologize, If the issues that the cave was invited timbulkan not feel satisfied among those lu all, just do not want to cave to show us all nature of greed and greedy in political and berblogging forgot adap respect to the body of sorrow and disaster upon the family of the deceased.

Just honest reproof from the cave, if lu the opinion contrary to the cave, follow people like lu la ... Innalillahiwainaillahirajiun ...
ha..ha..ha... Amacam...? Profesor Ungku Aziz geleng kepala... Dewan Bahasa Pustaka... ramai yang terlena..., banyak yang boleh di pertikaikan dalam hal ini... jika " Bahasa Jiwa Bangsa " apa kata 1Malaysia pula.

Tapi gua tetap dengan identiti gua dalam blogging ni... dengan slogan gua "Blog Gua, Bahasa Gua", bila terasa boring lu orang translate saja n3 lu orang... pasti lu orang akan ketawa sorang2... hadiah jenaka dari mereka2 yang memperjuangkan Bahasa.

Itu gua baru jer... test power dengan n3 gua sendiri, macam mana pula dengan subjek Matematik dan Sains... huhuhu...hahaha... budak2 sekolah, mau murid2 dan cikgu yang mengajar tu pun gelak guling2 sakan gilerrr....

Secara serius, apa yang gua nak sampaikan di sini adalah isu PPSMI. Sudah bersediakah Kementerian Pelajaran menghadapi permasalahan ini. Dan apa dah jadi dengan isu ini...? Senyap jer....

ikutsukaaku - jesus.

2 IkutSukaLu...::

mountdweller Friday, March 26, 2010 7:22:00 PM  

salam Isa

"Cave" mendatangkan masalah kapada ayahanda. Apa tu? Untie gelak terkencing baca n3 ni.

Isa Friday, March 26, 2010 8:11:00 PM  

Salam Ayahanda,

Itu yang sedang menjadi masalah besar buat "cave" sekarang ini.

Saya tengah pening ni, pesan kat auntie jangan buat perangai macam tu lagi....

ha..ha..ha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP