IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apa Yang Gua Melalut Ni...?

>> Tuesday, March 30, 2010



Gila Darjat, Gila Nama, Gila Kuasa, Gila Harta... Semua Gila.... 
Mulia di balas Syurga, Dosa dan Sengsara ini hukum karma...

Asyik berpolitik sepanjang masa, boring jugak kan... so... sekali sekala kena layan kepala jugak... ha..ha..ha..

Saja jer... gua up-kan video klip Wings, bila dah tua2 nih... kadang2 kita akan terkenangkan zaman muda2 dulu, ada waktunya kita seronok, waktu sedih, waktu bermasalah dan macam2 lagi... semuanya itu pengalaman hidup.

Zaman Jeans sendat, kasut hi-cut, singlet..., yang lebih over tu... waktu tengahari panas terik pakai jaket jeans... ha..ha..ha...

Teringat zaman rock kapak ni... buatkan gua tersenyum sorang2...., apa khabar otai2 rockers yang sezaman dengan gua.... nostalgia bukan...? BOTB - 84, 85, 86... memang gempak....

"Rock2 jugak beb..., Solat jangan tinggal...."

2 IkutSukaLu...::

noor afzan Tuesday, March 30, 2010 1:09:00 PM  

statement last tu memang best!
=)

Hashim Tuesday, March 30, 2010 5:40:00 PM  

wa rock international....wa tak main rock local low class...wa layan Ronnie James Dio, Ozzy Osborne ...baru masuk line....apekebede.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP