IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anak Beranak Munkee (Raja Monyet: Sun Wukong)

>> Friday, August 16, 2013

Lu orang tengok gambar nih... dengan rambut perang dia, gua nengok dah sejibik macam Sun Wukong dalam movie "Journey to the West"... hehehehe...


Lepas tu sapa2 yang kenal dengan Sun Wukong nih... tolong la pi tanya kat dia... dah hafal doa mandi hadas ke belum...??? Tengok muka jantan betina tu... macam baru lepas klimaks jer.... muakakakaaa...!!!


Opppssssss.... anak beranak munkee ghupernya.... alahaiiii... gua tak cam sangat tadi..., munkee ni ke yang belasah pengawal kat mana eeekkkkk.... lupa la pulak tempat tu kat mana... apa kesudahan kes tu eeekkkkk...., di sebabkan diorang nih spesies Sun Wukong... maka dengan kuasa ajaibnya terlantiklah dirinya jadi pegawai khas di Kementerian Bapak Munkee tuuuu.... hahahaha...


Tapi takpa.... ini golongan Ahlul Sunnah Wal Jamaah... boleh buat apa saja yang diorang suka, Kementerian Pelancongan jadi Kementerian ahli keluarga mak bapak diorang pun tarak hal... rakyat semuanya bodoh2 belaka.... hahahaha....

Lu orang agak2 laaaaa.... Roti Telur Najib RM2 hengget tu ... berani tak pecat anak munkee tu dari Kementerian Pelencongan..., sebabnya apabila anak beranak dah dok satu bumbung... "Conflict of Interest" pasti ada punyeaaaarrr...., senang diorang nak melancongkan melencongkan projek2.., tender2... pelancongan kera....jaan bn nih...

Kalau dah penyangak tuuuu... Penyangak lah jugak... pasti cari jalan nak songlap menyonglap nih...!!!! Hidup umno... Hidup bn...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP