IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

UMNO... Parti Melayu Munafik..!!!!

>> Monday, July 14, 2014


Inilah wajah hipokrit umno... ooppssss... lu orang melayu2 umno mana faham perkataan penjajah "Hipokrit" tu apa... sebab lu orang macai2 umno semuanya bodoh2 belaka, yang ini bukan gua kata tapi pengasas "umno BARU" yang kata ok.... kalau lu orang tak tau siapa pemgasas umno baru pi tanya pakcik google... hahahaha...

Perkataan yang paling sesuai untuk macai2 umno dan diorang kompom faham punyalah ialah "MUNAFIK".... umno munafik... melayu umno adalah munafik... parti umno di sokongi oleh melayu2 munafik..., pimpinan umno adalah munafik... bangunan umno (PWTC) adalah contoh kemunafikan umno selama ini...


Apa lagi yang puak2 lembu umno mau sembang pasal Palestine.... sikap kemunafikan umno makin teserlah. Sesiapa yang masih menyokong umno selama ini adalah pembunuh umat Islam Palestine. Jadi tak payahlah nak tunjuk poyo mengutuk Israel menyerang Palestine sekarang ini.

RM78 juta setahun yang dibayar oleh Keraaaa...jaan Malaysia kepada APCO sebagai perunding negara adalah wang untuk membunuh rakyat/umat Palestine. Tak rasa berdosakah puak2 yang menyokong umno selama ini.

Ntah laaaa.... cakap banyak pun tak guna dengan macai2 umno berotak lembu nih, sebab diorang bukan tau bezakan yang baik dan buruk... yang diorang tau menipu 24 jam 365 hari dan hidup dalam kelalaian.....

Mampuih pi kat depa laaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP