IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Baru Betul2 Murah dan Termurah....!!!!

>> Monday, December 02, 2013

Kita selalu merasakan diperbodohkan oleh Menteri Keraaaaaaaajaan BN dengan kenyataan2 Bodoh diorang setiap kali adanya kenaikkan harga barangan.


Segalanya.... akan dibandingkan dengan negara2 luar, harga yang ada dipasaran Malaysia masih lagi yang terendah dan murah, kata mereka2 yang bergelar Menteri dan juga Perdana Menteri.

Apabila Menteri2 memberi kenyataan dengan membandingkan harga di Malaysia dengan negara luar, pada mulanya gua pun benggang juga kerana nampak benar kebodohan diorang cuba memperbodohkan rakyat.

Tetapi.... sekarang ini gua sedar, sebenarnya Menteri2 Keraaaaaajaan BN ini sebenarnya bercakap atas fakta kebenaran... setelah gua kaji dan teliti... memang dan ternyata betul dakwaan diorang sebelum ini, di mana setiap kenaikkan harga yang berlaku di Malaysia, ianya "Masih Murah dan Rendah jika dibandingkan dengan negara2 luar. Contohnya seperti di bawah....


Muakakakakakakaaaaaaaa.......!!!!!

Ramai berkata, jika nak jadi Menteri di Malaysia tak perlu belajar pandai2, pandai bercakap, pandai putar belit, ada pengaruh dan ada kuasa wang... sudah mampu jadi menteri di Malaysia.

Syukur Malaysia masih Aman dan Sejahtera......!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP