IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Idris Jusoh Ada Masalah Mental.

>> Tuesday, July 09, 2013


Berdasarkan video di atas, gua punya konsklusi very the.. very the... very simple jer.... hahahaha... pada gua makhluk bn trengganu dalam video tu ada masalah kesihatan mental yang kronik... kalau ikut tahap kanser sudah masuk tahap 4 yang boleh membawa maut.

Keduanya... berdasarkan kenyataan2nya itu... gua nak berpesan kepada kepimpinan parti umno/barisang nasional, jika tak nak pilihanraya seperti yang dicanangkan oleh menteri mental tersebut, lain kali jangan letak calon yang ada penyakit membawa maut... tak sampai sebulang menang dah padam.. apa kejadahnya....

Memang la urusan hidup mati ketentuan Tuhan, tapi sebagai makhluk yang dikurniakan akal boleh mengubahnya... bodoh betul pemikiran puak2 umno laknatullah nih....!!!!

Sendiri letak calon kronik tahap oksigen rendah... sendiri cakap macam makhluk dalam hutan. Sebab tu gua katakan si Idris Jusoh selaku menteri pelajarang nih... ada masalah mental kronik dan tak layak menjadi menteri pelajarang.... hahahaha...

Pakai jahanam la sistem pendidikang negara dengan menteri serupa ini.... muakakakakakaaaaa...!!!!

Gua harap sempena Ramadhan esok... dengan berpuasa penuh sebulan menteri2 bangang dari keraaajaaang barisang nasional nih akan mencapai tahap 5% cerdik sedikit daripada sebelumnya.

Kepada seluruh umat Islam Malaysia dan Dunia gua zahirkan ucapan Selamat menunaikan Ibadah Puasa, semoga lu orang semua mendapat Keberkatan dan Keampunan berserta RahmatNYA

Kepada bangsa Melayu seMalaysia... lu orang sendiri mau ingat laaaa... bukannya semua bangsa melayu tu Islam beb.... yang mengaku Islam jer ramai... yang Muslimnya tak tau la berapa ramai, buang masa jer... ucapkan Selamat Puasa kat lu orang.... muakakakakaaa....

(tak caya lu orang pergi tanya gang2 samseng umno laknatullah... hahahaha... jantan betina pakai seksi, tak tutup aurat, rambut macam warna pelangi mandi hadas pun tak sah.. mau puasa apa beb..., jantan betina sama jer... lagi mau sembang pasal puasa pasal Islam... bolayan laaaaa...)

Bila laaaa.... keraaaajaaaang barisang nasional akan mempunyai menteri2 yang cerdik....???? Semuanya... bodoh.. bodoh... sewel belako....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP