IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Encik Amaran, Dah Bagi Amaran.., Mampus Laaa... Umno Kali Ini..!!!!

>> Wednesday, July 03, 2013

Mula2 sekali sebagai intro... izinkan gua gelak guling2 dulu eeekkkkk.... sebab gua sangkakan malaun nih dah jadi arwah selepas PRU-13... rupa2nya kensel jadi arwah dan bangun semula sebagai Zombie Pasir Mas.... muakakakakakaaaa...

Terkenal dengan pelbagai AMARAN sebelum ini..., sekali ini Katak Zombie ini telah memberi satu lagi AMARAN... tetapi bukan kepada Pakatan Rakyat mahupun Pendemonstrasi Perhimpunan... sekali ini adalah AMARAN kepada umno laknatullah beb.... hahahahaha....

Apa dia punya AMARAN eekkkkk.... geli la pulak celah ketiak gua nih.... hahahaha....!!!!

"Mereka (kerajaan) sanggup dengar permintaan dan aduan daripada kumpulan tersebut tetapi tidak pula dengan Perkasa.

"Kerajaan jumpa Dong Zong, Hindraf dan paderi sebelum pilihan raya, tapi ada tak dengar Perkasa dapat layanan sama? Ada tak pemimpin Umno yang hadir ke mesyuarat Perkasa atau rasmikan majlis anjuran Perkasa?" katanya.

Ibrahim bagaimanapun tidak menyatakan tindakan yang bakal mereka ambil tetapi menegaskan mereka kian hilang sabar dengan karenah kerajaan dan memberi amaran supaya tidak mempersoal langkah yang akan diambil.

"Jangan salahkan kami dengan apa yang akan kami lakukan selepas ini... kami sudah cukup bersabar dan kesabaran itu sudah sampai ke kemuncaknya.

"Kami berjuang untuk agama, bangsa dan negara... perbuatan adalah lebih baik daripada kata-kata," tambahnya lagi.

Kedua-dua calon Perkasa iaitu Ibrahim dan Naib presidennya, Datuk Zulkifli Noordin tewas pada PRU13 dan sejak itu, mereka 'tersisih' dari arus politik perdana. - 3 Julai, 2013. - Malaysian Insider.
Walllaaaweeiiii.... itu dia AMARAN dari NGO Melayu Perkauman yang bernama PERKOSA... muakakakakaaaa... habis semuanya nak diperkosanya... kah... kah... kah...!!!!

Meremang terpacak bulu ketiak gua dengan AMARAN KERAS dari PERKOSA... hahahaha... paling lawaknya dalam dok galak bagi AMARAN pelbagai selama ini... akhirnya si Zombie Katak Pasir Mas sendiri menyorok dalam kain bini dia... muakakakakaaaa....!!!!

Weeeiiii.... Ibrahim Ali, gua ingatkan lu dah mampus.... lagi mau menyalak kaaaaa.... bodoh punya Melayu Perkosa... hahahaha... weeiiii... Ibrahim Ali...., tu IJN dah panggil dah tuuuuu.... hahahaha....!!!!

Weeeiiii... Ibrahim Ali, lu punya mentaliti very... very... low class laaaaa.... umno laknatullah pun malas mau layan sama luuuu.... hahahaha....

Pakcik Google suruh tepek gambar ini... gua layan jelah... hahahaha...

Ibrahim Ali nih tak lebih daripada Anjing Menyalak Bukit oopppssss... Katak Menyalak Hujan jelah.... pong.. pang... bagi amaran... pong... pang... bagi amaran... lastly habuk pun tarak.... tak ubah seperti Tong Kosong jelah...

So.. kepada ahli2 Perkosa semuanya... eloklah lu orang blah jelah daripada pertubuhan bangang spesies perkauman tu... tak mendatangkan faedah pun..... hahahaha... umno laknatullah pun bolayan dengan Perkosa... hahahaha....!!!!

Nota: Gua amat berharap sesangat agar Kerajaan Malaysia mengharamkan pertubuhan PERKASA kerana ianya teramat membahayakan perpaduan negara dengan agenda perkauman mereka.

Kepada puak2 umno laknatullah.... lu orang tak takut ke dengan AMARAN daripada Perkosa (Ibrahim Ali)... lu orang jangan main2 wooooo.... tahap kesabaran Perkosa sudah maksimum tuuuu.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP